Stillingsannonse:

OA søker sommervikarer og tilkallingsvikarer

Søknadsfrist: 31. januar

Har du god nyhetsteft, er idérik og takler et høyt tempo?

Da trenger vi deg som sommervikar i vår redaksjon i sommer.

Her kan du regne med utfordringer og variasjon i en spennende journalistisk hverdag.

Vi ser gjerne at du har journalistisk bakgrunn, digital forståelse og besitter evnen til å jobbe selvstendig. Behersker du sosiale medier, foto/video i tillegg er det et stort pluss.

Du må har førerkort.

Vi har behov for journalister og frontsjefer samt en redigerer til papiravisen. Vi ser også etter deg som er kan være interessert i tilkallingsvikariater/frilansjobber før og etter sommeren.

Våre sommervikarer vil gå inn i en turnus med tidlig-, dag, kvelds- og helgevakter. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, et godt arbeidsmiljø og dyktige kolleger. Oppland Arbeiderblad AS er et selskap i Amedia.

Les mer her om hvordan det å være ansatt i Amedia.

Spørsmål om stillingen kontakt:

SØK STILLINGEN HER:

Firma: Oppland Arbeiderblad

Oppland Arbeiderblad (OA) er en ledende allmennkringkaster i Innlandet. Avisen dekker siste nytt og rapporterer i alle kanaler fra 14 kommuner fordelt på Gjøvik-regionen, Hadeland og Valdres. Hovedredaksjonen ligger i Gjøvik,
en universitetsby i vekst og med sterke teknologimiljøer. OA har 70.000 daglige lesere, en redaksjon på 26 og er en del av Amedia, landets største utgiver av lokale medier med 76 avistitler og mer enn 2,5 millioner daglige lesere.

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS