Stillingsannonse:

NTB og NPK søker sommer- og tilkallingsvikarer

Søknadsfrist: 02. februar

Har du lyst til å jobbe som journalist, fotograf eller interaktiv utvikler i et hektisk og spennende nyhetsmiljø?

NTB og NPK søker sommer- og tilkallingsvikarer med brede samfunnskunnskaper, god arbeidskapasitet og evne til å jobbe hurtig og korrekt.

Vi leverer nyheter i tekst, bilder og grafikk til alle medieplattformer og til redaksjoner over hele landet. NTB og NPK holder til i Havnelageret i Oslo.

Vi leter etter dyktige medarbeidere til nyhetsredaksjonen, sportsredaksjonen, feature- og forbrukerredaksjonen, foto- og videoredaksjonen, nyhetsgrafikk og Nynorsk Pressekontor.

Nyhetsredaksjonen

Vi søker idérike og engasjerte personer med journalistisk erfaring og god nyhetsteft. Du må like å jobbe i et hektisk nyhetsmiljø og takle mange ulike oppgaver i løpet av en arbeidsdag. Du må beherske å jobbe med nyheter både innenriks og utenriks. Vikarene vil gå i en skiftordning som innebærer både vakter på dagtid, kvelder og i helger.

Vi har også behov for tilkallingsvikarer, så ta gjerne med i søknaden om du er interessert i å være tilkallingsvikar i tillegg til sommervikar.

Ytterligere informasjon: Nyhetssjef Anne Ånstad ([email protected]), nyhetssjef Hilde C. Kristiansen ([email protected]) eller nyhetssjef Nina M. Eldor ([email protected]).

Søk på stillingen

Sportsredaksjonen

Vi søker nyhetsjournalister til NTBs sportsdesk. Du må ha journalistisk erfaring, grunnleggende kunnskap om sport og vi forventer at du har egne ideer.

Da kan vi tilby varierte oppgaver i et spennende og til tider meget hektisk nyhetsmiljø. Ta gjerne med i søknaden om du er interessert i å være tilkallingsvikar i tillegg til sommervikar.

Ytterligere informasjon: Sportssjef Ole Kristian Bjellaanes ([email protected]).

Søk på stillingen

Nyhetsgrafikk

Tegne og fortelle + kode. Vil du visualisere nyheter?

Vi søker etter multimediejournalister/interaktiv utviklere som skal jobbe fram saker til vår nyhetstjeneste. Du elsker nyheter, er kreativ, idérik og nysgjerrig.

Du har gode kunnskaper innenfor feltet visualisering av nyheter og har evnen til å jobbe selvstendig. Du brenner for å kommunisere visuelt, og ønsker å lage de nye måtene å fortelle historier på. Du har erfaring i bruk av og kunnskap om HTML5-programmering (html, CSS og javaScript). Erfaring eller utdannelse innen visualisering, informatikk eller journalistikk er en fordel.

Ytterligere informasjon: Fungerende avdelingsleder Per Omsveen ([email protected]).

Søk på stillingen

Feature- og forbrukerredaksjonen

NTB Temas feature- og forbrukerredaksjon søker dyktige og idérike journalister. Du kommer til å jobbe med stoffområder som bolig, livsstil, populærvitenskap, forbruker og reise. Relevant journalistisk erfaring og sikker språksans vil bli vektlagt. Ta gjerne med i søknaden om du er interessert i å være tilkallingsvikar i tillegg til sommervikar.

Ytterligere informasjon: Redaktør Åshild Skadberg ([email protected]).

Søk på stillingen

Foto- og videoredaksjonen

Vi søker selvstendige fotojournalister til å jobbe med nyheter, sport og streaming av levende bilder. Førerkort og eget fotoutstyr er en forutsetning. Det er en fordel om du disponerer egen bil. Fotojournalistene går i en turnus hvor det jobbes kveld-, helg og beredskapsvakter. Kunnskap om Photo Mechanic, Photoshop og LiveU er en fordel. Vi søker også vikarer til fotodesken.

Ytterligere informasjon: Fotosjef Jon Eeg ([email protected]).

Søk på stillingen

Nynorsk Pressekontor

NPK søkjer sjølvstendige og allsidige journalistar. Du må ha auge for å drive fram store og små saker, kunne skrive godt på nynorsk, fotografere, arbeide raskt og ha interesse for saker som vedgår lesarar i heile landet. Jobben vil innebere både desk- og reportarvakter, og vikarane må bu seg på å jobbe i turnus med seinvakter.

Ta gjerne med i søknaden om du er interessert i å vere tilkallingsvikar i tillegg til sommarvikar.

Meir informasjon: Konstituert redaktør Kirsten Offerdal ([email protected]).

Søk på stillingen

Øvrige kontaktpersoner:

Nyhetsredaktør Sarah Sørheim ([email protected])
Visuell redaktør Christina Dorthellinger ([email protected])
Klubbleder er Grethe Brandsø ([email protected])

Firma: NTB

I over 150 år har NTB formidlet nyheter til inn- og utland og spilt en viktig rolle i det norske medielandskapet.
I dag er selskapet landets største leverandør av innholdstjenester i tekst, bilder, video og grafikk til norske medier.
NTB tilbyr også en lang rekke kommunikasjonstjenester, som distribusjon av pressemeldinger, produksjon av ferdigsider, bildelagring og språktjenester.