Stillingsannonse:

NRK Nyheter søker journalist og produsent

Søknadsfrist: 2. november

NRK

NRK

Skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Du jobber opp mot direktesendingen Nyhetsmorgen, NRK Nyheters morgensending på radio og TV, og Dagsnytt, som sendes hver time gjennom døgnet.

Arbeidsoppgaver

Som journalist og produsent er du en viktig del av teamet som lager 2,5 timer direkteradio på morgenen.Du vil inngå i en turnus hvor du er med på å planlegge sendingen, og å støtte programlederne underveis. I tillegg vil du innimellom være programleder for Dagsnytt. Turnusen innebærer helg, kveld og tidlig morgen.

Kvalifikasjoner

Du liker tempo, har erfaring fra direktesendinger, sterk nyhetsteft og god oversikt over nyhetsbildet. Du tar gode etiske vurderinger. Det er en stor fordel om du kjenner til lydredigeringsprogrammet Digas. Personer med flerkulturell kompetanse og nynorskbrukere oppfordres til å søke.

Personlige egenskaper

Du liker å jobbe i et hektisk miljø med korte tidsfrister, er idérik, løsningsorientert, fleksibel og har øye for detaljer.

Vi tilbyr

Varierte arbeidshverdager, både i tempo og innhold, og et hyggelig arbeidsmiljø på Marienlyst i Oslo.Nyhetsmorgen er med på å sette dagsorden for NRK Nyheter, og vi har store ambisjoner for innholdet vi lager til publikum. Godt over en halv million mennesker får med seg vår hovedsending, Dagsnytt 0730, hver dag.

Kontaktinformasjon

Elise Hazel Asbjørnsen, Redaksjosnleder
93673480, [email protected]

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS