Stillingsannonse:

Nettavisen søker vaktsjef

Søknadsfrist: 01. november

Nettavisen er i kraftig vekst og har ambisiøse tanker om fremtiden.

Nå har vi en ledig rolle i selve motoren i nyhetsmaskineriet og vil gjerne høre fra deg som liker tanken på å ha ansvar for Nettavisens forside, distribusjon og siste nytt-dekning.

Vi søker deg med solid nyhetsteft og god tabloid forståelse, som brenner for å være først med det siste og som vil være med å løfte Nettavisens journalistikk til nye høyder.

Vi trenger deg som:

  • Trives med høyt tempo, jobber raskt og presist
  • Har et godt språk, sikker etikk og er rå på vinklinger
  • Har et skarpt visuelt blikk og bred digital kompetanse
  • Evner å bruke analyse og statistikk til å ta gode redaksjonelle valg og nå våre målsettinger
  • Har lederegenskaper til å være en god arbeidsleder for nyhetsjournalistene på desken
  • Evner å tenke nytt i de store fellessakene og tør å utfordre etablerte sannheter
  • Er oppdatert på nyhetsbildet i Norge og verden, vet hva som går viralt og har en evne til fange opp det folk snakker om og lage kvalitetsjournalistikk på det
  • Liker å jobbe med sosiale medier og levende bilder.

Du vil inngå i et svært kompetent og hyggelig vaktsjef-lag, som går i turnus med kvelds- og helgejobbing hver fjerde uke. I Nettavisen vil du få muligheten til å utvikle deg, få faglige utfordringer og påvirke arbeidshverdagen din. Du blir en del av en framoverlent og engasjert redaksjon med høye ambisjoner og godt arbeidsmiljø.

Nettavisen ønsker å styrke kvinneandelen i redaksjonen og oppfordrer derfor kvinner til å søke. Det samme gjelder personer med flerkulturell bakgrunn.

Spørsmål om stillingen kontakt gjerne:

SØK STILLINGEN HER:

Firma: Mediehuset Nettavisen

Mediehuset Nettavisen står bak et av Norges største nettsteder, med 2 millioner ukentlige lesere. Mediehuset er i vekst, både i antall lesere og økonomisk. Mediehuset er et heleid datterselskap av Amedia, landets største utgiver av lokale medier. Nettavisen er en av de første allmenne nettavisene i verden som ble etablert uten en papiravis i ryggen.
Vår historie har stimulert oss til å satse stort på nye ideer. Våre verdier er Ærlig, Grensesprengende, Smart og Morsom - vår kultur er preget av høy fagkompetanse, stort engasjement og godt humør. Kommersielt har Nettavisen vært tidlig ute med å utvikle nye produkter for våre kunder og vi gir høy verdi til våre kunder ved å tilby riktige målgrupper i riktig kontekst.
Nettavisen holder til i tidsriktige lokaler i Akersgata/Grensen.

Powered by Labrador CMS