Stillingsannonse:

Nettavisen søker journalist til magasin- og featureredaksjonen

Søknadsfrist: 01. desember

Nettavisen søker en allround-journalist med bred erfaring, bredt kontaktnett, fortellerglede og sterk formidlingsevne til vår magasin- og featureredaksjon.

Vi ønsker å ansette en kunnskapsrik journalist som evner å finne spennende vinklinger og gode caser. Du må kunne presentere både tekst og foto på en engasjerende og tabloid måte.

Du må forvente å stadig skulle sette deg inn i nye tema, og effektivt produsere grundige saker med flere kilder. Bredt interessefelt og gode allmennkunnskaper er forventet.

Redaksjonen publiserer både åpent og plusset innhold, og jobber tett på Nettavisens desk og øvrige redaksjoner. Du må trives med høyt tempo.

I Nettavisen vil du få muligheten til å utvikle deg, få faglige utfordringer og påvirke arbeidshverdagen din. Du blir en del av en framoverlent og engasjert redaksjon med høye ambisjoner og godt arbeidsmiljø. Samtidig vil du dra nytte av å være en del av Amedia, som eier 72 lokalaviser og er landets største utgiver av lokale medier.

Nettavisen ønsker å styrke kvinneandelen i redaksjonen og oppfordrer derfor kvinner til å søke. Det samme gjelder personer med flerkulturell bakgrunn.

Spørsmål? Kontakt gjerne:
Leder for magasin- og featureredaksjonen Lars Wærstad (tlf 901 55 990) eller klubbleder Trond Lepperød (tlf 412 92 612).

SØK STILLINGEN HER:

Firma: Mediehuset Nettavisen

Mediehuset Nettavisen står bak et av Norges største nettsteder, med 2 millioner ukentlige lesere. Mediehuset er i vekst, både i antall lesere og økonomisk. Mediehuset er et heleid datterselskap av Amedia, landets største utgiver av lokale medier. Nettavisen er en av de første allmenne nettavisene i verden som ble etablert uten en papiravis i ryggen.
Vår historie har stimulert oss til å satse stort på nye ideer. Våre verdier er Ærlig, Grensesprengende, Smart og
Morsom - vår kultur er preget av høy fagkompetanse, stort engasjement og godt humør. Kommersielt har Nettavisen vært tidlig ute med å utvikle nye produkter for våre kunder og vi gir høy verdi til våre kunder ved å tilby riktige målgrupper i riktig kontekst. Nettavisen holder til i tidsriktige lokaler i Akersgata/Grensen.

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS