Stillingsannonse:

Namdalsavisa søker journalist

Søknadsfrist: 02. juni

Hva med ei framtid som journalist i en av Trøndelags mest framoverlente lokalaviser?

Namdalsavisa kan skilte med ledig stilling som redaksjonell medarbeider ved vårt lokalkontor i Rørvik på Namdalskysten. Her blir du del av en ung stab på totalt tre – trygt plassert i et flunkende nytt bygg i regionens soleklare vekstområde.

Som medlem i «NA-familien» vil du oppleve at det er særdeles kort veg fra idé til endring, at lokalavisa er limet i Namdalen, at vi er tett på folk – og at vi virkelig er framme i skoa når det gjelder utvikling av produktet vårt. Dermed er det en klar fordel om du både har kontroll på tekst og foto – og er over snittet interessert i nye måter å formidle gode historier på.

Vi byr ellers på gode betingelser i et ungt miljø – der alle er opptatt av å lage et best mulig produkt.

Spørsmål om stillingen kontakt:
Klubbleder Espen Fossland på e-post: [email protected] / tlf: 48042868, eller sjefredaktør og adm. dir. Kim Riseth på e-post: [email protected] / tlf: 90548997

Søknad og CV sendes sjefredaktør/adm.dir. Kim Riseth [email protected].

SØK STILLINGEN HER

Firma: Namdalsavisa

Namdalsavisa feiret hundreårsjubileum i 2017, og er stadig den ledende leverandøren av nyheter i Namdalen - helt nord i Trøndelag. De siste åra har vi økt antall lesere og fått nasjonale og internasjonale priser for vårt innovasjonsarbeid - både redaksjonelt og kommersielt - og jakter stadig nye måter å spre vårt innhold på.


Livet som nyhetsjeger er sjelden som på film. Mer enn 100 års erfaring har imidlertid lært oss at det viktigste i verden skjer der du bor - og da er det nettopp der vi må være. NA er blant distriktets sterkeste merkevarer, og som den største medieaktøren i regionen er vi tett på både folk og næringsliv. Akkurat slik vi mener ei god lokalavis skal være