Stillingsannonse:

Moss Avis søker sommervikarer

Søknadsfrist: 6. februar

Moss Avis

Moss Avis

Moss Avis er mossedistriktets største lokalavis med 44 000 daglige lesere. Vi henvender oss til innbyggerne i Moss, Rygge, Våler, Råde og Vestby. Avisen eies av Amedia.

Moss Avis søker sommervikarer og tilkallingsvikarer.

Moss er en by i rask utvikling. Den blir stadig større og er i stadig fornyelse. Det samme gjelder lokalavisen, som holder til i nye lokaler i sentrum, rett ved den nye bydelen Verket.

Nå søker vi etter sommervikarer og tilkallingsvikarer som er innstilt på å lete høyt og lavt etter nyheter og gode historier i distriktet vårt.

Våre lesere forventer å bli oppdatert på stort og smått, døgnet rundt, mens det skjer. Som journalist hos oss må du derfor finne og lage saker raskt og presist. Samtidig ønsker vi å speile nyhetsbildet gjennom stadig nye formater for tekst, foto, lyd og levende bilder.

Sommervikariatene er av 6 til 8 ukers varighet i perioden slutten av juni til midten av august. Påbegynt relevant utdanning er en forutsetning.

Som tilkallingsvikar søker vi deg som kan ta ekstra dag-, kveld eller helgevakter hele året. Du må vise interesse og talent for lokal nyhetsjournalistikk, og vil få journalistisk veiledning underveis. Tiltredelse umiddelbart.

Førerkort og tilgang til egen bil er en fordel.

Kontaktpersoner:

Nyhetsredaktør: Øystein Kristiansen tlf. 950 35 417

Digitalredaktør: Sigrid Holmsen tlf. 416 08 417

Klubbleder: Natalie Kristiansen tlf. 957 01 210

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS