Stillingsannonse:

kode24 trenger journalist til Norges mest spennende teknologi-nettavis

Søknadsfrist: 4. september

Aller X

Er en del av Aller Media. Aller Media har en digital posisjon i verdensklasse som publisist med en bred portefølje av kjente merkevarer, i bredde og nisje.Størstedelen av virksomheten vår ligger i media. Med sterke merkevarer som Dagbladet, Se og Hør, kk og SOL, som hele tiden utfordrer det etablerte – oppdaterer, underholder og opplyser vi på helt nye måter. I tillegg er Ahead Group Norway, en av Norges ledende byrågrupperinger, en del av porteføljen til Aller Media.Selv om vi er et stort konsern, med over 600 medarbeidere, er vi ikke som alle andre. Vi evner å snu oss fort, følge med og være foran. Det krever noe av oss, og det vil kreve noe av deg som søker jobb hos oss – men husk: Dette gjør vi sammen! Aller Media er der det skjer - sammen skaper vi nye muligheter for våre ansatte, for annonsører og for hele Norge.

Vil du også jobbe i den mest innovative norske nettavisa? Flaks, for kode24 søker journalist! 🎉

kode24.no er norske utvikleres egen nettavis - altså de som programmerer magien bak alt du ser på en skjerm, inkludert denne teksten.

Vi leter nå etter en flink og idérik journalist, som selvfølgelig ikke trenger å kunne programmere selv, men gjerne synes teknologi er like spennende som oss. 💘

kode24 skriver om mye mer enn bare selve koden. Vi dekker alt fra hvordan Vipps fungerer under panseret til hvordan utviklerne i Finn har det på kontoret. Vi kjører egne lønns- og arbeidslivsundersøkelser, følger konsekvensene teknologien får i samfunnet, hvordan norsk teknologibransje takler sikkerhet og personvern - og alt i mellom.

Siden 2018 har kode24 vært en unik oppstart i Aller Media, og har de siste fire åra opparbeida oss en trofast følgerskare, solid økonomi, tre nominasjoner til Årets Nisjenettsted, nettbutikk, ukentlig podcast, egen klubb, utallige konkurranser og en hel haug nye tjenester og produkter for å ikke bare være en nettavis, men et unikt fellesskap. 🙏

kode24 har i dag to redaksjonelt ansatte, Ole Petter og Mattis, i tillegg til utvikleren vår, Jørgen. Som vår tredje journalist får du blant annet:

  • Fast jobb i Norges mest innovative nettavis med Norges triveligste lesere i Norges mest spennende bransje.
  • Stor frihet til å definere selv hva du vil skrive og hvordan, da vi fortsatt er en liten og fersk redaksjon. Du kan gjerne boltre deg med podcast, produktutvikling og sosiale medier også, om du synes det er like gøy som oss.
  • Knapt en veistump mellom idé og produkt, da vi kjører gjør-det-sjælv-filosofi og oppstart-ånd, med vår helt egne utvikler som heter Jørgen og sitter rett bak deg.
  • Flinke kolleger i både kode24 og Aller X, med produktene SOL.no og Elbil24, samt i resten av Aller-huset, med blant annet Dagbladet, Dinside og KK.
  • En hybrid arbeidshverdag, om du ønsker det, med jobbing fra både hjemmekontor og de koseligste kontorlokalene på hele Aller-huset.
  • God lønn og ordninger for ferie, mobil og alt det der.

Vi gleder oss til å høre fra deg! 👏

Hvordan søker jeg?

Skriv en søknad med litt om deg selv og hvorfor du vil jobbe hos oss. Legg ved CV og noen lenker til artikler du har skrevet for andre. Vi oppfordrer alle som kan utvide mangfoldet i redaksjonen til å søke. Søknader vurderes fortløpende.

Søknadsfrist: 4. september

Kontaktpersoner:

Ole Petter Baugerød Stokke, redaktør, 40550999, [email protected]

Jan Thoresen, ansvarlig redaktør, 90747061, [email protected]

Steinar André Danielsen, klubbleder, 91510233, [email protected]

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS