Stillingsannonse:

Journalist i NRK Nyheter

Søknadsfrist: 23. desember

NRK

NRK

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Er du en god formidler med sterk nyhetsteft? Elsker du å lete etter annerledes vrier på de store nyhetssakene? Vi ønsker oss en en nyhetssulten og kreativ journalist til Ukeslutt, NRK Nyheters mest populære radioprogram.

Arbeidsoppgaver

Du lager lager reportasjer og researcher saker/finner studiogjester til Ukeslutt. I turnusen jobber du også som researcher i Dagsnytt18. Jobben vil også inneholde programledelse eller vaktsjefansvar i Ukeslutt, avhengig av dine egenskaper og kvalifikasjoner.

NRK er en organisasjon i kontinuerlig endring, der vi også ønsker mobilitet. Du må derfor regne med å jobbe i andre redaksjoner i Nyhetsdivisjonen på sikt.

Kvalifikasjoner

Du må ha nyhetsteft, holde deg oppdatert på nyhetsbildet, være stødig på etikk, ha blikk for gode historier og evne til å formidle dem, samt ha godt språk og god stemme for radio/etermedier.

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som har gode samarbeidsevner og liker lagarbeid. I NRK Nyheter må du like høyt tempo. Du beholder fatningen, vurderingsevnen og det gode humøret, også når det koker og når du må kaste deg rundt på kort varsel.

Vi tilbyr

  • Fast stilling i Norges største nyhetsredaksjon. Gode utviklingmuligheter.
  • Et faglig sterkt og godt arbeidsmiljø med store ambisjoner.
  • En spennende, variert og utfordrende arbeidshverdag.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS