Stillingsannonse:

Front- og vaktsjefer i Dagbladet

Søknadsfrist 5. oktober

Dagbladet

Dagbladet

Er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med flere selskaper og over 600 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24.

Er du en digital spydspiss? Dagbladet søker vakt- og frontsjefer.

Dagbladet er i stor vekst, og nå satser vi ytterligere. Vi søker nå tabloide vakt- og frontsjefer, som kan bidra til at vi fortsetter å være først og best med siste nytt – samtidig som vi skal sette dagsorden med egne saker. Vi søker etter deg som har et godt digitalt øye for journalistikken, og som vet hvordan vi opprettholder høy trafikk.

Vakt- og frontsjefene jobber i team med redaksjonssjefer. Frontsjefene styrer forsiden på dagbladet.no. Som frontsjef må du ha tabloidfaglig styrke, evne til å vinkle de gode sakene på en god, treffsikker og pirrende måte, forstå den tabloide miksen – og du må ha sikker presseetisk vurderingsevne. Frontsjefen skal i helgene også jobbe som reportasjeleder.

For vaktsjefene er reportasjeledelse en sentral del av jobben. Det er den digitale vaktsjefens ansvar, sammen med avdelingsledere og redaksjonssjefer, å sørge for at vi leverer på våre hovedoppgaver som en av landets beste breaking news – og dagsordensettende redaksjoner. Tabloidfaglig styrke og sikker presseetisk vurderingsevne er en forutsetning. Vaktsjefene skal i helgene også jobbe som frontsjef.

Begge rollene krever at du er strukturert, iderik og har god oversikt over nyhetsbildet og norsk samfunnsliv. Du trives når det koker og måltall er noe som motiverer deg. Du må like å lede andre, og evne å motivere og dyrke fram kreativiteten hos reporterne.

Dagbladet har ambisiøse vekst- og trafikkmål, og vi jobber for å sikre fornøyde lesere som bruker tid på innholdet vi lager. Vi jobber også strategisk for å bygge Dagbladet Pluss og Dagbladet TV som merkevarer. Som digital vaktsjef eller frontsjef er du sammen med dine kollegaer helt sentral i dette arbeidet.

Hva kan vi tilby?

Dagbladet er et mediehus i stor vekst. Vi kan tilby varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i en redaksjon med høye ambisjoner. Du får jobbe med et bredt spekter av saksfelt, og det er svært gode utviklingsmuligheter i en organisasjon med mye kompetanse. Du kommer inn i et svært godt arbeidsmiljø på nyhetsdesken.

Jobbene innebærer turnus, inkludert kvelds- og helgevakter. Opplys i søknaden om du søker på stillingen som vakt- eller frontsjef.

Ved spørsmål om stillingene kan du kontakte:

Nyhetsredaktør Frode Hansen, 915 59 749, [email protected]

Leder for redaksjonsklubben Anders Holth Johansen, 476 16 896, [email protected]

Les om Dagbladets kvalitetspolicy her.

Tiltredelse: Etter avtale
Søknad sendes til [email protected]

Søknadsfrist 5. oktober

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS