Stillingsannonse:

Fast stilling som journalist i Trd.by

Søknadsfrist: 15. mars

Firma: Adresseavisen

Trd.by er en del av Adresseavisen, som er den viktigste kanalen for nyheter og annonser i Midt-Norge og er blant Norges største mediebedrifter med 210 ansatte. Mediehuset har over 70 000 abonnenter og 240 000 daglige lesere på papir, nett og mobil. Adresseavisen er Norges eldste nåværende avis og utkom for første gang i 1767. Utvikling er viktig for mediehuset, og Adresseavisen har de siste årene vunnet flere priser for journalistikk og design. Mediehuset er den største enheten i Polaris Media ASA, som er et børsnotert selskap og et av landets ledende medie- og trykkerikonsern

Trd.by er nettstedet som skal ta pulsen på det som rører seg blant unge i Trondheim, og er en del av Adresseavisen. Nå trenger vi deg som vil være med på å skape neste kapittel i vår suksesshistorie.

I dag dekker redaksjonen nyheter for unge, trender, uteliv, mote, musikk, studieliv, shopping, fritid, kjærlighet, ensomhet, sosiale medier og det du ikke visste du var opptatt av. Lista er lang, men veien ut til publikum er svært kort.

Hvem er du?

  • Du skaper saker som treffer og engasjerer mange i vår målgruppe
  • Du forstår viktigheten av å lage journalistikk på en måte som blir lest
  • Du er engasjert, iderik og effektiv
  • Du evner å omsette visjoner og ideer til journalistikk
  • Du ønsker å bidra til å videreutvikle Trd.by
  • Du liker konkurranse, hektisk miljø og utfordringer
  • Du elsker Trondheim, eller evner å bli forelsket i byen vår

I vår lille redaksjon leter vi etter en journalist med teft for de gode sakene og stor arbeidskapasitet. Det du ikke kan, lærer du deg.

Tilbake ønsker vi å gi deg rom til å utforske nye fortellermåter, muligheten til å utfordre tradisjonell journalistikk og sjansen til å blomstre i et fellesskap med store ambisjoner og et enormt pågangsmot.

Vi jobber i høyt tempo, har korte kommandolinjer og har hele tiden som mål å lage det beste produktet for fremtidens brukere. Trd.by er i samme lokaler som Adresseavisen og er en del av et spennende faglig miljø, med konkurransedyktige betingelser og nye lokaler like ved Nidelva i Trondheim sentrum.

Snarlig tiltredelse er ønskelig. Stillingen er fast og rapporterer til utviklingsredaktør i Adresseavisen.

Spørsmål kan rettes til utviklingsredaktør Christer S. Johnsen på e-post [email protected].

Klubbleder for NJ er Kjersti Fikse, [email protected].

Søknadsfrist: 15. mars.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS