Stillingsannonse:

Fædrelandsvennen søker magasinjournalist

Søknadsfrist: 29. juli

Fædrelandsvennen

Det viktigste for oss i Fædrelandsvennen er ikke at vi er det største mediehuset mellom Oslo og Stavanger. Heller ikke at kolleger i mediebransjen sier at vi ligger i front når det gjelder digital utvikling. For oss er lesere, brukere og annonsørers ønsker og krav til oss det viktige. Det er derfor vi fornyer produktene på nett og mobil. Hele tiden. Derfor glemmer vi heller ikke å gjøre nødvendige endringer i papiravisen slik at den passer for folk. Vi vet at det bare er på denne måten vi kan tilfredsstille de 90 000 som leser oss daglig.Vi er en del av Polaris-konsernet, og eiere, lesere og vi er enige om at vårt primære ansvar er å være best på det lokale – best på lokale nyheter.

Fædrelandsvennen søker journalist til magasin
-og featureavdelingen.

Vi søker etter deg som har ambisjoner og har lyst til å gjøre en forskjell som journalist.

Du som søker er en nysgjerrig, idérik og kreativ journalist som har gjennomføringsevne. Du må tørre å utfordre, og du ser muligheter fremfor problemer. Du er en lagspiller, og er åpen for å ta til deg læring, samtidig som du har evne til å lære bort og dele din kompetanse.

En viktig oppgave blir å lage innhold som engasjerer målgrupper som Fædrelandsvennen ikke treffer godt nok i dag.

Du bør ha bred interesse, oversikt og gjerne kompetanse og utdannelse fra andre felt enn journalistikken.

Ønskede kvalifikasjoner:

Godt språk, en god penn og formidlingsevne.

Evne til å jobbe med små og store prosjekter, selvstendig og i samarbeid med andre.

Redaksjonell erfaring er en fordel. Journalistutdanning er bra, men ikke et krav. Digital kompetanse og kjennskap til publisering i sosiale medier er ønskelig.

Du må jobbe effektivt under tidspress og trives med mange baller i lufta, samtidig som du har kondis til å stå i lengre løp.

Det er en fordel med et tabloid gen, der du er genuint opptatt av at flest mulig leser sakene dine, og kan styre etter analyse og fakta i forhold til trafikk og engasjement hos leserne.

Ha fleksibilitet med tanke på nyhetstrøkk og turnusarbeid.

Kjennskap til presseetiske regler.

Vi tilbyr:

Et godt og utviklende arbeidsmiljø i et ambisiøst og innovativt mediehus, som jobber målrettet for å nå nye abonnenter basert på analyse, tall og fakta.

Hyggelige og flinke kolleger.

Fleksibilitet og frihet.

Konkurransedyktige betingelser.

Spørsmål om stillingen

Kontakt Jonas Mjaaland, nyhetsredaktør, 928 12 394 eller Janne Birgitte Prestvold, klubbleder NJ, 913 60 820

Interessert? Da vil vi gjerne høre fra deg! Klikk på Søk på stillingen her for å registrere din søknad og CV innen fristen. Kvinner oppfordres til å søke. Vi starter med gjennomgang av kandidater i begynnelsen av august.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS