Stillingsannonse:

Elbil24 søker videojournalist

Søknadsfrist: 15. desember

Scandinavia Online

Scandinavia Online

Scandinavia Online er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med flere selskaper og ca 600 ansatte.

Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler iukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60.

Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media.Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennomLommelegen, Kode24 og Elbil24.

Elbil24 søker videojournalist til fast stilling.

Elbil24 er Norges største forbrukernettsted med hovedfokus på elbil og vi vokser raskt. Nå girer vi opp satsingen på video og ansetter en dedikert videojournalist.

Vi ser etter en positiv og selvgående person med god kompetanse på video og redigering, som forstår hva som fungerer på nett og som evner å formidle budskapet på en pedagogisk, ryddig og underholdende måte.

Om du i tillegg er interessert i bil og glad i forbrukerjournalistikk generelt, er det en stor fordel. Du må uansett ha et ønske om å hjelpe både kommende, ferske og etablerte elbil-eiere med utfordringene de møter i hverdagen.

Samtidig har du nese for det oppsiktsvekkende og detaljene som får seeren til å sperre opp øynene. Et besøk på Elbil24.no skal være nyttig, men også underholdende.

Du vil gå inn i en redaksjon med dedikerte forbrukerjournalister, og vil også samarbeide med andre redaksjoner på huset, som SOL, Dagbladet og Dinside. Vi har det veldig trivelig på jobben og er overbeviste om at et godt arbeidsmiljø er en viktig nøkkel for å lykkes.

Som videojournalist hos oss må du evne å jobbe raskt, målrettet og selvstendig, men også sammen med dine kolleger - for eksempel på tester og lanseringer. Sammen skal vi skape severdig videoinnhold av god kvalitet!

Stillingen er nyopprettet, og den rette vil få gode muligheter til å forme egen rolle i redaksjonen. Vi har et stort videomiljø på huset, og du vil få god opplæring.

Arbeidssted er Allerhuset på Hasle, en kort T-banetur fra Oslo sentrum.

Tiltredelse: Etter avtale

Søknadsfrist 15. desember 2021.

Kontaktpersoner:

Bjørn Eirik Loftås, redaksjonsleder, 92448104, [email protected]

Tarjei Joten Svensen, klubbleder, 458 88 819, [email protected]

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS