Stillingsannonse:

Egmont Publishing søker selvstendig og idérik journalist

Søknadsfrist: 25. august

Egmont Publishing søker deg som har erfaring som journalist, lager fantastiske saker for nett og sosiale medier og vet hva som flyr.
Du er idérik, har stor journalistisk teft og integritet. Du vet hva som skal til for at innhold på nett og sosiale medier skiller seg ut.

Vi forventer at du har:

Det er en selvfølge for deg å lage publiseringsplaner, du er selvstendig og kan derfor gjøre jobben selv fra a til å.

  • Erfaring fra nyhetsdesk, evt solid journalistisk erfaring
  • Erfaring med digital historiefortelling med tekst, bilde og video

Du har jobbet med SEO og optimalisering av innhold, og er vant til å jobbe innsiktsbasert.

Det er en selvfølge for deg å lage publiseringsplaner, du er selvstendig og kan derfor gjøre jobben selv fra a til å.
Samtidig er det naturlig at du er en god lagspiller.

Stillingen hører til avdelingen Ung (vi lager innhold for kvinner 20-50) som håndterer flere av landets sterkeste merkevarer, så som Kamille, Foreldre & Barn, Det Nye, blogg.no, Kvinneguiden, med flere. Du kommer til å levere stoff til flere av disse målgruppene.

Det er en fordel at du har god kjennskap til målgruppen, men ikke et krav. Du behersker video og kan jobbe selvstendig som videojournalist.

Kjenner du deg igjen i dette håper vi du søker jobben!

Les om hvem vi er og hva vi gjør på blogg.egmont.no

Kontakt Mette Stene-Johansen (utviklings- og produktsjef), tlf 909 26 037, eller Martine Lunder Brenne (Direktør for virksomhetsområdet UNG), tlf 482 59?860, hvis du har spørsmål om stillingen.

Vennligst benytt «Søk nå»-knappen her på siden for å bli betraktet til stillingen. Vi mottar ikke søknader per e-post.

SØK STILLINGEN HER

Firma: Egmont Publishing

Egmont er et av Nordens ledende mediekonsern med aktiviteter i 30 land og 6200 medarbeidere. Vi står for godt innhold og digital innovasjon. Vi står bak bl.a. TV 2, Nordisk Film, Cappelen Damm og Egmont Publishing, som gir ut over 700 magasiner.

Egmont er en stiftelse som omsetter for 14,5 milliarder NOK og som deler ut over 120 millioner NOK per år til formål som skal gi barn og unge et bedre liv. I Norge støtter Egmont Fonden Kronprinsparets Fond, Norske Kvinners Sanitetsforening, opprettelsen av Stine Sofie Senteret, Sorgsenteret i Bergen, ForandringsFabrikken og Alternativ til vold.

We bring stories to life.