Stillingsannonse:

Drammens Tidende søker Strømsgodset-journalist

Søknadsfrist: 30. mai

Drammens Tidende

Drammens Tidende er blant landets største lokalaviser, og er det ledende mediehuset i drammensregionen. Vi holder til i moderne og lyse lokaler rett ved jernbanestasjonen i den stolte elvebyen - landets varmeste by. Avisa er ledende digitalt og har solid opplagsvekst flere år på rad. Avisa har rundt 28.000 abonnenter.

Vi er en fremadstormende redaksjon med store ambisjoner og pågangsmot. Vi leverer nyheter døgnet rundt sju dager i uka og setter dagsorden i drammensregionen. Som Amedias nest største avis er vi blant de beste lokalavisene digitalt, og vår redaksjon består av mange talenter.

Nå søker vi etter en journalist til en av de mest aktuelle og spennende stillingene i Drammen. Vi ser etter deg som bryr deg om sport og fotball, og som har et brennende ønske om å bli landets beste journalist på Strømsgodset Toppfotball.

Ved å daglig jobbe opp mot byens største toppklubb skal du servere Drammens Tidendes lesere innsikt i hva som skjer bak portene på Marienlyst stadion. Du får en sentral rolle i å forsterke og videreutvikle Drammens Tidendes sportsdekning og skape et enda større engasjementet for Strømsgodset i drammensregionen.

Du blir en del av et ungt og livlig miljø der vi er opptatt av å få det beste ut av hverandre. Med rundt 85.000 daglige lesere forventer vi at du overrasker, underholder og utfordrer med journalistikken din. Samtidig vil du få store muligheter til å utvikle deg.

Journalist med hovedansvar for Strømsgodset

  • Du motiveres av at jobben vil oppleves mer som en livsstil enn en jobb.
  • Du er svært nysgjerrig, har erfaring med tabloid journalistikk og trives med å jobbe på den måten.
  • Du trigges av at stillingen handler mer om å formidle historier og bedrive undersøkende journalistikk enn å skrive kampreferater.
  • Du har et bevisst forhold til å bygge kildenettverk og tar ikke et nei for et nei.
  • Du takler stress og høyt tempo.
  • Du er klar for å jobbe mot klare mål og motiveres av å bli målt på lesertall.
  • Du er fotballinteressert og ellers faglig sterk og utviklingsorientert.
  • Du er daglig på jakt etter nyheter og legger prestisje i å slå konkurrerende medier.
  • Du er innforstått med at stillingen innebærer hovedansvaret for dekningen av Strømsgodset, men at du bidrar med andre saker når det trengs.

Om Drammens Tidende

Drammens Tidende er en av de største avisene i mediekonsernet Amedia, som er landets største utgiver av lokale medier med nær 1000 journalister landet rundt. Du kan lese mer om hvordan det er å jobbe i Amedia her.

Innen sport har vi blant annet to eliteserielag i fotball i Strømsgodset og Mjøndalen, Drammen Håndballklubb som spiller i toppdivisjonen i håndball, samt et spennende og lovende skimiljø.

Dersom du ønsker mer informasjon eller vil ta en uforpliktende prat, ta gjerne kontakt med nyhetsleder Ola Niemann (922 31 511), e-post: [email protected]

Klubbleder er Thore Alnes Øverland (974 77 717), [email protected]

Søknadsfrist: 30. mai 2021

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS