Stillingsannonse:

Dagens Næringsliv søker journalister og reportasjeleder til nytt prosjekt

Søknadsfrist: 11. oktober

Opptatt av teknologi, innovasjon og fremtidens næringsliv? Bli med på DNs nye satsing.

Dagens Næringsliv skal være best i Norge på journalistikk om teknologi og digitalisering, vekst, forskning og entreprenørskap. Nå søker vi journalister og en skrivende reportasjeleder til en satsing som skal dekke de viktigste trendene og endringene som skaper fremtidens arbeids- og næringsliv.

Prosjektet vil være sentralt i DNs arbeid for å nå nye målgrupper, engasjere eksisterende lesere og øke inntektene.

Du brenner for kvalitetsjournalistikk som undersøker hva endring og nytenkning betyr for næringslivet og oss som arbeidstagere.

Journalister: Vi søker journalister som er nysgjerrige, kreative og har et ønske om å dekke både ferske gründere og gigantiske teknologiselskaper. Du liker å jobbe i team, er språksikker, har stor arbeidskapasitet og erfaring med eller lyst til å jobbe med både tekst- og videojournalistikk.

Reportasjeleder: Vi søker en skrivende reportasjeleder har journalistisk erfaring, er systematisk, idérik, entusiastisk og har evne til å få andre med deg. Du har solid kunnskap om og kildenettverk innen teknologi, innovasjon og næringsliv.

Vi søker både fast ansatte, samt medarbeidere til prosjektstillinger med en varighet på 18 måneder.

Kvinner og personer med flerkulturell bakgrunn oppfordres til å søke.

Spørsmål om journalist- og reportasjelederstillingene rettes til:

Søknadsfrist: 11. oktober

SØK STILLINGEN HER:

Firma: Dagens Næringsliv (DN)

Dagens Næringsliv (DN) er et selskap i mediekonsernet NHST Media Group, som også omfatter en rekke internasjonale bransjepublikasjoner. DN er Norges ledende næringslivsavis og er den redaksjonen i Norge som har vunnet Skup-prisen flest ganger.

Powered by Labrador CMS