Stillingsannonse:

Dagbladets redaksjon. Nyhetsgolvet, DBTV, TV-studioet, TV-desken, hoveddesken. Sentralredaksjonen.  Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
Dagbladets redaksjon. Nyhetsgolvet, DBTV, TV-studioet, TV-desken, hoveddesken. Sentralredaksjonen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet

Dagbladet Pluss søker reporter (fast stilling)

Søknadsfrist: 28. april

Dagbladet Pluss

Dagbladet Pluss er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med flere selskaper og over 600 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24.

Dagbladet Pluss har de siste årene opplevd kjempevekst og har nå rundt 100 000 digitale abonnenter.

Nå ønsker vi å utvide laget med en reporter som kan gå inn i de store dramaene i nyhetsbildet og lage eksklusive saker.

Journalistene våre skriver alt fra spennende reportasjer og unike menneskemøter som får tida til å stå stille, til grundige forbrukertester og nyttejournalistikk innenfor helse, økonomi og samliv som guider leserne i hverdagen.

Kanskje er du en allrounder som kan gjøre alt, eller har du en spisskompetanse vi trenger? Det viktigste er uansett at du trives med både tempo og fordypning, og at du har teft og interesse for digitale fortellerteknikker og innhold som leserne ønsker å betale for på nett.

Som ansatt i Dagbladet Pluss vil mange av sakene dine også komme på trykk i Dagbladets helgemagasin, Magasinet.

Turnusarbeid må påregnes.

Vi tilbyr et godt faglig og uformelt sosialt miljø i et av Norges ledende nyhetsmediers viktigste satsningsområder. Dagbladet Pluss er en del av Aller Media, som er et av landets mest innholdsrike mediehus. Vår varierte portefølje gjør oss til et sted hvor mulighetene er mange.

Les om Dagbladets kvalitetspolicy her.

Spørsmål kan rettes til:

Redaksjonssjef i Dagbladet Pluss, Jonas Pettersen. 951 11 763 / [email protected]

Leder for redaksjonsklubben, Anders Holth Johansen. 476 16 896 / [email protected]

Kortfattet søknad med cv sendes til [email protected]
Søknadsfrist: 28.04.21

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS