Stillingsannonse:

Bli med på et sommereventyr i nord!

Søknadsfrist: 15. februar

Avisa Nordland

Avisa Nordland

Avisa Nordland er regionavis i Salten og ledende nyhetsovervåker i Nordland. Vi har hovedkontor i Bodø og lokalkontor i Fauske, Meløy og Hamarøy.Hovedredaksjonen i Bodø har nylig flyttet inn i nye og moderne lokaler midt i sentrum.Totalt består redaksjonen av 28 medarbeidere. Avisa Nordland eies av Amedia (62%) og Polaris Nord-Norge (38%).

Vil du være få en smakebit på livet i Nordlands ledende mediehus?

Bodø er en herlig, nordnorsk by i vekst. Avisa Nordland har også vokst sterkt de siste årene. Nå søker vi idérike og ivrige sommervikarer som skal hjelpe oss å holde stø kurs og fortsatt høy fart mot våre mål.

Du bør ha:

  • God teft for hva folk er opptatt av i hverdagen
  • Presist og godt språk
  • Iboende nysgjerrighet
  • En solid dose gjennomføringskraft
  • Evne til å få folk i tale

Resten kan læres! Relevant erfaring er en fordel, men absolutt ikke en forutsetning. Det viktigste er at du har lyst til å lære litt om verdens mest spennende jobb som journalist.

Avisa Nordland er en av de større avisene i Amedia-konsernet. Som ansatt hos oss blir du en del av et faglig fellesskap som strekker seg landet rundt. Vi har et inkluderende arbeidsmiljø preget av godt humør, hvor vi er opptatte av at alle er med på å stake ut kursen fremover.

Ønsker du mer informasjon om stillingen, eller en uforpliktende prat, kan du ta kontakt med nyhetsredaktør Markus Rask Jensen på tlf 95 89 11 60 eller [email protected].

Klubbleder i Avisa Nordland er Victoria Finstad. (45 09 03 65 eller [email protected])

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS