Stillingsannonse:

Bilforlaget søker næringslivs-journalist/redaktør

Søknadsfrist: Snarest

Vi styrker redaksjonen og søker etter produktiv medarbeider som kan dekke næringslivsdelen av norsk bilbransje.

Bilforlaget er Norges største og eneste forlag som dekker hele bilbransjen redaksjonelt, fra bilkultur via dagens import- og forhandlervirksomhet til – ikke minst – bransjens utfordrende fremtid.

Vi satser for videre vekst og utvikling og ønsker å styrke vårt redaksjonelle team ytterligere.

Derfor søker vi nå en medarbeider med evne og lyst til å dekke en bilbransje som står foran endringer ingen egentlig kan forestille seg ennå.

Vi søker derfor en medarbeider til en journalist/redaktørstilling som kan dekke dagens og fremtidens bilbransje, og som kan bli en del av Norges største og best kvalifiserte team innen dette fagfeltet.

Vi ser for oss en som har bakgrunn fra næringslivsjournalistikk, eller kanskje har erfaring i å dekke teknologibransjen.

Vi ser heller ikke bort fra at en med relevant arbeidserfaring fra bilimportør/forhandler og med god skriftlig fremstillingsevne kan være en god kandidat.

Det aller viktigste er uansett at du har redaksjonell forståelse og ambisjoner om å grave frem nyheter som setter dagsorden i bilbransjen.

Det aller viktigste er uansett at du har redaksjonell forståelse og ambisjoner om å grave frem nyheter som setter dagsorden i bilbransjen.

Egenskaper:

  • Liker å ta ansvar, jobbe selvstendig og er kreativ og idérik
  • Vet hva som er en god sak, og finner raskt nyhetspoengene og vinklingene
  • Redaksjonell forståelse og kritisk sans
  • Nøyaktig, nysgjerrig og har sikker språksans
  • Relevant erfaring, men ikke nødvendigvis fra bil/motorbransje
  • Fleksibel holdning til arbeidstid

Du behersker både den raske nyhetsformidlingen til nett og reportasjer til ulike printformater.

Du vil i første rekke inngå i teamet som dag-til-dag dekker norsk bilbransje i nyhetstjenestene BilNytt.no og MotorBransjen.no.

Den samme redaksjonen leverer saker til bladene MotorBransjen, Bilfag, YrkesBil og Bil.

I tillegg til å dekke nyheter fortløpende, jobber redaksjonen med bransjeundersøkelser, -analyser, -kommentarer, regnskapstall og andre oversikter og aktuelle temaområder.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, et hyggelig og uformelt miljø og kontor sentralt på Skøyen i Oslo (med parkeringsplasser).

Du blir en viktig del av det største bilfaglige redaksjonelle miljøet i Norge.

Bilbransjebakgrunn er ingen forutsetning. Men vi håper og tror du raskt vil dele vår interesse for hele bilbransjen.

Vi behandler selvsagt din forespørsel og/eller søknad konfidensielt.

Har du spørsmål om stillingen:
Atle Falch Tuverud
Sjefredaktør og adm. direktør
Tlf: 984 87 571

SØK STILLINGEN HER

Firma: Bilforlaget AS

Bilforlaget AS er Norges største spesialforlag for bilinformasjon. Forlaget ble etablert i 1975, har 20 ansatte, omsetter for rundt 33 millioner kroner og holder til sentralt på Skøyen.
Bilforlaget står bak bransjenyhetstjenestene BilNytt.no og MotorBransjen.no, stillingstjenesten BilJobb.no, samt bilportalene BilNorge.no og YrkesBil.no. Bilforlaget gir også ut bladene Bil, YrkesBil og MotorBransjen, som er markedsledere i sine respektive segmenter.

Powered by Labrador CMS