Stillingsannonse:

Bergens Tidende søker journalister!

Søknadsfrist: 29. januar

Bergens Tidende satser stort og søker etter flere journalister som vil være med å utvikle BT. Brenner du for nyhetsjournalistikk? Er du nysgjerrig og maktkritisk?
Da er Bergens Tidende redaksjonen for deg.

BT skal være et av landets viktigste laboratorier for ny og moderne journalistikk.
Vi trenger folk som kan løfte oss videre i den digitale utviklingen. Bergen er en by som syder av temperatur og engasjement. Et perfekt utgangspunkt for deg som vil jobbe med journalistikk.

Ingen andre dekker Bergen og vestlandsregionen som Bergens Tidende.
Vi skal styrke nyhetsjournalistikken ytterligere med kraftfull og relevant journalistikk, som er tett på hverdagen til folk i Norges nest største by.

Vi jobber aktivt med å nå nye målgrupper, og vi er svært opptatt av å samarbeide på tvers av redaksjonen for å skape journalistikk som er tett på leserne våre.
Du får en viktig rolle i dette arbeidet. I hverdagen vil du jobbe tett sammen med resten av redaksjonen.

Hva søker vi etter?
Vi søker etter deg som brenner for journalistikken. Skriv gjerne i søknaden din hva du er interessert i og hva som engasjerer deg innen journalistikken, og hvorfor du er rett person for oss.

Videre ser vi gjerne at du har utdannet deg innen journalistfaget, eller har annen høyere utdanning. Vi ser gjerne at du har jobbet i noen redaksjoner før,
og selvsagt at du har full kontroll på det som skjer i Bergen.

«I tillegg til korona-situasjonen, blir dekningen av stortingsvalget noe av det viktigste vi gjør i år. Både klimajournalistikken og den undersøkende journalistikken skal få enda mer plass i 2021. Det er takket være abonnentene våre at vi har mulighet til å investere i journalistikken, slik vi gjør nå. De kommer til å merke at vi nå satser mer også på den nære journalistikken i Bergen»,
sier sjefredaktør Frøy Gudbrandsen.

Kvinner og personer med flerkulturell bakgrunn oppfordres til å søke.

Om søknadsprosessen
Søknadsfrist er 29.1.

Vi kommer til å benytte oss av personlighetstester i rekrutteringsprosessen.
Etter at rekrutteringsprosessen er avsluttet, kommer du til å få tilsendt en undersøkelse fra TrustCruit hvor vi ønsker din tilbakemelding på selve prosessen. Svar gjerne på den!

Håper du vil søke!

Spørsmål kontakt:
Rebekka Eldøy på mail: [email protected]

SØK STILLINGEN HER:

Firma: Bergens Tidende

Bergens Tidende (BT) er et av Norges største mediehus, og den største avisen med utgiversted utenfor Oslo.
Innholdet til Bergens Tidende finner du på alle digitale flater. Vi jobber hele tiden med å utforske nye formater for innholdet vårt gjennom for eksempel podcaster eller arrangement. Bergens Tidende har 231.000 daglige lesere og rundt 80.000 abonnenter. Bergens Tidende er en del av Schibsted Norge med en omfattende portefølje av produkter for papir,
nett, tablet og mobil.

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS