Stillingsannonse:

Apeland søker kommunikasjonsrådgivere, seniorrådgivere og kreativ leder/team

Søknadsfrist: 01. juni

Apeland er eksperter på omdømme og merkevarer. Nå ønsker vi oss flere kloke kommunikasjonsrådgivere og kreative på laget.

Kommunikasjonsrådgiver – miljø og politikk

Vi søker en erfaren kommunikasjonsrådgiver med kunnskap om miljø- og klimaspørsmål og innsikt i politikk og forvaltning på dette området. Vi ser for oss at du har erfaring fra politikk, forvaltning eller en miljøorganisasjon. Har du også erfaring fra byrå, er det veldig bra. Du har et godt hode og en god penn.

Seniorrådgiver – kommunikasjonsstrategi

Til vår strategigruppe ønsker vi oss en seniorrådgiver med erfaring fra byrå.
Du liker å hjelpe
virksomheter til å nå sine mål, og vet hva som må til for at kommunikasjon skal skape verdifulle forandringer. Du er vant til å jobbe med ledere, har et stort nettverk og trives med salg og kundeansvar.

Seniorrådgiver – undersøkelser og analyse

Vi ønsker oss en seniorrådgiver til vår analysegruppe. Du har relevant utdanning og erfaring fra et analysemiljø. Vi tenker oss at du i dag har kundeansvar for markeds- og omdømmeundersøkelser. Du behersker både kvantitative og kvalitative undersøkelser, liker å jobbe med et bredt spekter av kunder og trives med å presentere.

Kreativ leder/ kreativt team

Vi søker en kreativ kraft, i form av en leder eller et team, som kan løfte Apelands reklamevirksomhet videre. Du/dere har erfaring fra reklamebyrå, gode referanser og kunnskap om hvordan god reklame skapes og selges. Dessuten en brennende lyst til å lage reklame som engasjerer og gir solid effekt for våre kjære kunder!

Kommunikasjonsrådgiver/medierådgiver

Vi trenger en rådgiver som kan lede prosjekter, planlegge reklamekampanjer, kjøpe reklameplass og styre annonsering i digitale kanaler. Du jobber kanskje i et mediebyrå i dag, og kan mye om annonsering i sosiale medier, søkemotorer og programmatisk. Du er nysgjerrig på nye kanaler, og har alltid orden i sakene.

I Apeland vil du få jobbe for gode saker, sammen med dyktige kolleger. Du får frihet og ansvar, og rom for å utvikle deg faglig. Vi er eksperter på omdømme og merkevarer, og hjelper kundene med å forstå sine interessenter, forme gode historier og fortelle dem i alle kanaler.
Vår visjon er også vårt
løfte: Historier som forandrer.

Send CV og en kort søknad til [email protected]

SØK STILLINGEN HER:

Firma: Apeland

Apeland er eksperter på analyse, kommunikasjonsstrategi, PR, digital kommunikasjon og reklame. Vi styrker virksomheters omdømme og merkevarer og skaper verdifulle forandringer.

Vi hjelper våre kunder til å forstå sine interessenter bedre, forme bedre budskap og fortelle de rette historiene i alle kanaler. Summen blir mer effekt av kommunikasjonen.

Apeland er et tradisjonsrikt selskap, med røtter tilbake til 1950-tallet. Vi har fornøyde og lojale kunder og ansatte.
Vårt løfte er enkelt: Historier som forandrer.

Apeland er ISO 9001 kvalitetssertifisert. Vi har kontor i Barcode i Bjørvika i Oslo.