Stillingsannonse:

Aller Media søker reporter til kjendisdesken (Dagbladet.no og Seoghør.no) – fast stilling

Søknadsfrist: 28. august

For tre år siden slo Dagbladets kjendisredaksjon og Seoghør.no seg sammen og ble Norges største kjendisdesk.

Redaksjonen, som består av utegående reportere som i første rekke leverer journalistikk til både Dagbladets og Se og Hørs digitale plattformer, søker nå en ny journalist i fast stilling.

Vi er på jakt etter en offensiv, pågående og god journalist med bred kunnskap om norsk og internasjonalt underholdningsliv.
Du må ha evne til å tenke raskt og kreativt.
Det er avgjørende at du har god teft for nyheter, og en solid og rask formidlingsevne.

Stillingen innebærer både deskarbeid og utegående jobbing.
Det er en fordel om du som søker har kjennskap til tv-produksjon for nett, samt bruk av mobilfilming og redigering.

Journalisten vil inngå i avdelingens turnus med både kvelds- og helgearbeid.
Lønn etter avtale.

Ved spørsmål om stillingen; ta kontakt med
redaktør for kjendisdesken, Jonas Jørstad: 932 45 329 ([email protected]) eller kulturredaktør i Dagbladet, Sigrid Hvidsten 95227414 ([email protected]).

Klubbleder i Dagbladet, Anders Holth Johansen (47616896) og klubbleder i Aller, Sonja Nordanger (93245381) kan også kontaktes.Tiltredelse etter avtale.

Kortfattet søknad med CV sendes til [email protected] innen onsdag 28. august.

Firma: Aller Media

Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med mer enn 20 selskaper og over 650 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24, i tillegg til investeringer i nye digitale tjenester som Motimate og Nettbil.