Stillingsannonse:

Aftenposten søker kommentator

Søknadsfrist: 14. desember

Oslo og Aftenposten kjenner hverandre godt. Nå skal vi bli enda bedre kjent.

Oslo er ikke bare hovedstaden i Norge, det er også byen nesten en million mennesker kaller hjembyen sin. Vi har alltid tatt Oslo på alvor, men nå går vi et steg lenger. Nå gjør vi det enklere å følge nyheter om Oslo. Hva betyr det for oss som bor her, at Oslo er en delt by? Hvorfor bygges det konstant i mitt nabolag? Hvor finner jeg den beste takeawayen i min bydel?

Våre lesere stoler på at Aftenposten gir en innsiktsfull og engasjerende dekning av det viktigste som skjer der de bor, i landet for øvrig og i verden. Det betyr blant annet den beste journalistikken fra Oslo. Nå ser vi etter nye medarbeidere som kan være med på å styrke vår posisjon i hovedstaden ytterligere.

Aftenposten satser på faktaorientert og analyserende journalistikk, formidlet gjennom effektive og engasjerende fortellerteknikker i alle våre kanaler:
nett, papiravis, magasiner, podkaster og scene.

Vi er blant mediehusene i Europa som har lykkes best med å skape en journalistikk som våre lesere støtter opp om og betaler for. Gjennom tett samarbeid i Schibsted er vi del av landets ledende publisistiske miljø. Vi legger særlig vekt på å utvikle fremtidsrettede produkter for brukerne våre.

Som journalist i Aftenposten møter du lesere som er kritiske, støttende og engasjerte. Du får noen av Norges mest kompetente journalister som kolleger i et arbeidsmiljø preget av arbeidsglede og store ambisjoner på vegne av journalistikken.

Våre nye kolleger har ideer, kunnskap og vilje til å løfte oss!

Aftenposten trenger medarbeidere med forskjellige erfaringer og ulik bakgrunn.

Aftenposten søker kommentator

Kommentatorene i Aftenposten tilhører kommentaravdelingen og leverer ledere, kommentarer og analyser innenfor et bredt utvalg av saksfelt. Avdelingen utvides nå fordi Aftenposten skal ha enda mer skarpt og godt kommentarstoff om Oslo.

Den rette kandidaten kan være en som vil spesialisere seg på Oslo-feltet og skrive de beste og mest aktuelle kommentarene og lederne om politikk, samfunn og mennesker i hovedstaden.

Den rette kandidaten kan også være en som utfyller avdelingen og bidrar både med godt kommentarstoff om Oslo og på andre felt som er viktig for avisen.

Kommentatorer i Aftenposten må ha sterke analytiske evne og meget god formidlingsevne. De må ha vilje og evne til å sette seg inn i nye problemstillinger på kort varsel. De må ønske å være synlige og tydelige profiler for avisen.

Mye av arbeidet foregår i samspill med nyhetsmiljøet, så kommentatorene må ha god samarbeidsevne.

Aftenposten utvikler og eksperimenterer med nye fortellerteknikker og formater. Det forventes at kommentatorene tar del i dette arbeidet.

Journalistisk erfaring og et godt kildenettverk er en forutsetning.

Aftenposten er opptatt av mangfold blant sine ansatte, og det er en fordel med flerkulturell kompetanse.

Ta gjerne kontakt med:

SØK STILLINGEN HER:

Firma: Aftenposten

Hundretusener av nordmenn stoler hver dag på at Aftenposten gir dem en smart, engasjert og innsiktsfull dekning av det vesentligste som skjer i Norge og verden.

Vår ambisjon er å være Norges beste og viktigste digitale nyhetsformidler. For å lykkes med det må vi være best på journalistikk, teknologi og kommersialisering. Vi er godt på vei: Aftenposten har på kort tid gått fra å være Norges største papiravis til å bli en av landets mest fremoverlente teknologibedrifter med rekordvekst i antall digitale abonnenter. Ambisjonene for fremtiden er store.

Aftenposten er en del av Schibsted, Norges største mediekonsern.

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS