Stillingsannonse:

Adresseavisen søker journalister

Søknadsfrist: 17. august

Sportsjournalister

Har du lyst til å jobbe i landets beste sportsredaksjon?

Adressa-sporten søker to medarbeidere med teft for nyheter og som brenner for å sette dagsorden. Du må ha kunnskap om hvordan du best presenterer sakene i alle kanaler.

Vedkommende vil være en del av et pulserende miljø med høye ambisjoner på vegne av mediehusets mange sportsinteresserte lesere, lyttere og seere.
Vi kan tilby deg et spennende, inspirerende, godt og kreativt arbeidsmiljø preget av sterk lagånd og stå-på-vilje, samt interessante utfordringer innen elite- og breddeidrett.

Spørsmål om stillingen rettes til leder Charlotte Sundberg på telefon 977 59 954

SoMe

Vi leter etter en kreativ innholdsprodusent som har et hjerte for journalistikk og skjønner hva som engasjerer i hvilken kanal. Sammen skal vi jobbe for at Adresseavisen skal vokse i sosiale medier og treffe et yngre publikum.

Du vil eie Adresseavisens strategi for sosiale medier, og du gjør dette gjennom å analysere, evaluere og optimalisere. Og du er ikke redd for å dele denne kompetansen.

Arbeidsoppgaver:

  • Operativt ansvar for Adresseavisen i sosiale medier og strategien her
  • Produsere, redigere og publisere innhold i disse kanalene
  • Bruke vår gode journalistikk til å nå ut til nye følgere

Spørsmål om stillingen rettes til utviklingsredaktør Christer Johnsen på telefon 911 20 633 eller mail: [email protected]

Økonomijournalist (vikariat 12 mnd.)

Vi vil satse sterkere på økonomi og næringsliv og søker en dyktig journalist som har god kunnskap på dette området. Du må være en kreativ og idérik lagspiller som jakter saker som vekker oppsikt og engasjement og som bidrar til at Adresseavisen løser samfunnsoppdraget.
Det må være viktig for deg at Adresseavisen er først med økonominyhetene fra vårt distrikt. Du må også kunne samarbeide tett med andre journalister, fotografer og utviklere for å lykkes.

Spørsmål om stillingen rettes til reportasjeleder økonomi og næringsliv

Atle Bersvendsen på telefon 951 98 683

Vikarer og frilansere

Adresseavisen har behov for vikarer og frilansere til avdelingene Nyhet,
Sport og Kultur.
Har du litt erfaring og lyst til å prøve deg i en av våre avdelinger, ta kontakt med:

Trondheim/Sanntid: Fungerende leder Ann-Inger Borstad på telefon 992 31 405

Sport: Leder Charlotte Sundberg på telefon 977 599 54

Kultur: Leder Børge Sved på telefon 918 04 131

Kontaktperson redaksjonsklubben, leder Kjersti Fikse på telefon 924 60 177

Vi stiller krav til at alle våre journalister kan ta egne bilder og har førerkort for bil.

Alle stillingene medfører kvelds- og helgejobbing i turnus.

Søknadsfrist: mandag 17. august

SØK STILLINGEN HER:

Firma: Adresseavisen

Adresseavisen er den viktigste kanalen for nyheter og annonser i Midt-Norge og er blant Norges største mediebedrifter med om lag 210 ansatte. Mediehuset har 70 000 abonnenter og 240 000 daglige lesere på papir, nett og mobil. Adresseavisen er Norges eldste nåværende avis og utkom for første gang i 1767. Utvikling er viktig for mediehuset,
og Adresseavisen har de siste årene vunnet flere priser for journalistikk og design. Mediehuset er den største enheten i Polaris Media ASA, som er et børsnotert selskap og et av landets ledende medie- og trykkerikonsern.