Stillingsannonse:

100% fast stilling som journalist i KK Pluss

Søknadsfrist: 10. desember

Aller Media

Aller Media

Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med flere selskaper og ca 600 ansatte.Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60.Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media.Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24.

KK Pluss vokser og skal utvide laget med en ny journalist.

Vi søker deg som brenner for å skrive alt fra unike personhistorier som får tida til å stå stille, til nyttejournalistikk innen forbruker, helse og samliv som guider, hjelper eller engasjerer leserne i hverdagen.

Kanskje er du en allrounder som kan gjøre alt, eller du har en spisskompetanse vi trenger? Det viktigste er uansett at du trives med både tempo og fordypning, og at du har teft og interesse for digitalt innhold som leserne ønsker å betale for.

KK Pluss har først og fremst kvinner som målgruppe. Vi skriver for brukerne våre, og vi er opptatt av at journalistikken skal engasjere nye abonnenter og/eller treffe godt hos de leserne vi allerede har. Du må derfor være opptatt av hvordan sakene dine selger og leses.

Som reporter i KK Pluss vil mange av sakene dine også komme på trykk i KK print.

Vi tilbyr et godt faglig og uformelt sosialt miljø i et viktig satsningsområde for Norges største kvinnemagasin.

KK Pluss er en del av Aller Media, som er et av landets mest innholdsrike mediehus. Vår varierte portefølje gjør oss til et sted hvor mulighetene er mange.

Søknadsfrist: 10.12.21

Kontaktpersoner:

Kjersti Westeng, reportasjeleder, 90162036, kjersti.wes[email protected]

Mina Helene Knudsen, leder for redaksjonsklubben, 98004145, [email protected]

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS