Stillingsannonse:

Dagbladet søker sportsjournalist

Søknadsfrist: 25. september

Dagbladet er på jakt etter en ambisiøs sportsjournalist til fast stilling!

Dagbladet

Dagbladet er en del av Aller Media. Aller Media har en digital posisjon i verdensklasse som publisist med en bred portefølje av kjente merkevarer, i bredde og nisje.

Størstedelen av virksomheten vår ligger i media. Med sterke merkevarer som Dagbladet, Se og Hør, kk og SOL, som hele tiden utfordrer det etablerte – oppdaterer, underholder og opplyser vi på helt nye måter.

I tillegg er Ahead Group Norway, en av Norges ledende byrågrupperinger, en del av porteføljen til Aller Media.

I Aller Media har vi et godt og mangfoldig arbeidsmiljø med kolleger som deler raust av sin kompetanse. Mangfold blant våre ansatte er en styrke for oss, og vi er derfor opptatt av å sikre nettopp mangfold og inkludering gjennom en god balanse mellom kjønn, alder, etnisitet og kulturell bakgrunn. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifiserte til stillingen til å søke, uansett alder, kjønn og bakgrunn.

Selv om vi er et konsern med over 600 medarbeidere, er vi ikke som alle andre. Vi evner å snu oss fort, følge med og være foran. Det krever noe av oss, og det vil kreve noe av deg som søker jobb hos oss – men husk: Dette gjør vi sammen! Aller Media er der det skjer - sammen skaper vi nye muligheter for våre ansatte, for annonsører og for hele Norge.

Dagbladet er i sterk digital vekst. Sport er et av flere satsingsområder, og nå satser vi ytterligere. Dagbladet-sporten prioriterer fotball, vinteridrettene og de store idrettsnavnene. Vi leverer innhold til Dagbladet.nos mange flater gjennom hele døgnet.

Hvem ser vi etter?

  • Du må trigges av å vinne nyhetskampen med alt fra dagsordensettende avsløringer til de små stegene på løpende fellessaker.
  • Du må kunne bidra til at Dagbladets dekning av store arrangementer som fotball-EM/VM og sommer/vinter-OL fortsatt er i verdensklasse, både i tekst og på tv. 
  • Vi er på jakt etter en journalist med tabloid teft, som er språksikker med stødige etiske reflekser. Du må ha bred kunnskap om og interesse for sport, og har du i tillegg et område du er spesielt sterk på med et eget nettverk, er det selvsagt en fordel. 
  • Du må vite hvordan du finner de viktigste nyhetene, og ikke minst hvordan de best skal formidles til leserne våre.

 Hva kan vi tilby?

  • En innholdsrik, utfordrende og morsom arbeidshverdag.
  • Gode kollegaer i en redaksjon som preges av et godt og kreativt arbeidsmiljø med sterk lagånd og stå-på-vilje.
  • Svært gode utviklingsmuligheter i en organisasjon med mye kompetanse.

Du vil gå inn i en turnus som innebærer kvelds- og helgevakter. Du må også regne med en del reisevirksomhet. Evnen til å levere raskt og presist, også språklig, under press, er viktig. Erfaring fra nettpublisering er en forutsetning.

Kvinner oppfordres til å søke.

Les om Dagbladets kvalitetspolicy her.

Kontaktpersoner

John Rasmussen, avdelingsleder, 916 00 494jor@db.no

Hans-Martin Thømt Ruud, redaksjonssjef, 976 87 774hru@db.no

Kjetil Kjær Andersland, leder Dagbladets redaksjonsklubb, 411 45 108,
kjetil.andersland@db.no

Søk på stillingen her 

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS