Stillingsannonse:

Dagbladet søker nattevakt i fast stilling

Søknadsfrist: 27. november

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Dagbladet

Dagbladet logo

Er en del av Aller Media. Aller Media har en digital posisjon i verdensklasse som publisist med en bred portefølje av kjente merkevarer, i bredde og nisje.Størstedelen av virksomheten vår ligger i media. Med sterke merkevarer som Dagbladet, Se og Hør, kk og SOL, som hele tiden utfordrer det etablerte – oppdaterer, underholder og opplyser vi på helt nye måter. I tillegg er Ahead Group Norway, en av Norges ledende byrågrupperinger, en del av porteføljen til Aller Media.Selv om vi er et stort konsern, med over 600 medarbeidere, er vi ikke som alle andre. Vi evner å snu oss fort, følge med og være foran. Det krever noe av oss, og det vil kreve noe av deg som søker jobb hos oss – men husk: Dette gjør vi sammen! Aller Media er der det skjer - sammen skaper vi nye muligheter for våre ansatte, for annonsører og for hele Norge.

Dagbladet søker nattevakt til 53% fast stilling. Dagbladet dekker hele nyhetsdøgnet, og nå søker vi deg som ønsker å bli en del av vårt fantastiske nattlag.

Som nattevakt er du vaktsjef for Dagbladet.no og reporter for alle avdelinger i Dagbladet!

Du skal overvåke og dekke nyhetsbildet innen- og utenriks, og servere leserne den rette miksen av stoff når Norge våkner. Du forstår hvilke nyheter som er de viktigste, i tillegg til at du enkelt plukker opp snakkiser fra inn- og utland som vil glede leserne våre.

Vi søker en person med god formidlingsevne, som har teft og interesse for spennende og tabloide vinklinger. Nattevakta jobber med alt fra nyheter og sport til underholdning, og det er ønskelig at du har et bredt interessefelt.

Nattevakta må både evne å jobbe selvstendig og være arbeidsleder. Det stilles store krav til journalistisk og etisk vurderingsevne.

Det vil bli gitt opplæring i frontstyring og produksjonssystem. Nattevakta går i turnus, og har forrang på ledige nyhetsvakter.

Les om Dagbladets kvalitetspolicy her.

Søknadsfrist 27. november. Aktuelle søkere vil bli kontaktet fortløpende.

Kontaktpersoner:

Eira Lie Jor, redaksjonssjef, 958 45 592

Jan Thomas Holmlund, redaksjonssjef, 47632805, jath@db.no

Anders Holth Johansen, leder Dagbladets redaksjonsklubb, 476 16 896, ahj@db.no


Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS