Stillingsannonse:

Bodø Nu søker journalister

Søknadsfrist: Snarest

Bodø Nu

Bodø Nu er en hardtsatsende og prisbelønt nettavis i Bodø. og har base i Bodø sentrum. Redaksjonelt spenner vi over alt fra større dybdereportasjer til aktuelle nyhetssaker. Vi elsker gode bilder, elegant design og innhold som engasjerer. Vår stab består av åtte medarbeidere på fulltid, i tillegg er vi knyttet opp mot en rekke frilansere.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 106 nasjonale, regionale og lokale titler. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner.

Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Er du en engasjert og sulten journalist med hjerte for god lokaljournalistikk? Ønsker du å utgjøre en forskjell i folks liv gjennom det viktige samfunnsoppdraget? Da kan stillingen som journalist i Bodø Nu være noe for deg!

Bodø Nu skal være det lokale førstevalget for å finne informasjon om viktige hendelser. Vi skal sette nye temaer og spørsmål på dagsorden, vi skal synliggjøre lokalt næringsliv og samtidig ha en viktig rolle i å avdekke svakheter og kritikkverdige forhold. Avisa skal bidra til glede, lokalt engasjement og stolthet. Bodø Nu skal bidra til å skape fellesskap og samhørighet i lokalsamfunnet.

Vi ønsker å gi leserne våre mer godt innhold og jakter på deg som kan formidle de beste historiene fra lokalsamfunnet vårt. Som journalist hos oss vil du være med på å sette dagsorden gjennom utarbeiding av reportasjer og nyheter. Du vil intervjue aktuelle personer, skrive saker, ta bilder og video, og være med på å rykke ut når akutte hendelser skal dekkes.

Den vi ser etter har disse kvalifikasjonene:

  • Relevant høyere utdanning, f.eks. fra journalistikk, kommunikasjon eller statsvitenskap
  • Interesse for medieutvikling og digitalisering
  • Forståelse for lokalavisens betydning og særpreg
  • Har pågangsmot, er nysgjerrig og driver frem eget arbeid
  • Grunnleggende kompetanse i bilde, video og lyd

Vårt løfte til deg:

I Bodø Nu får mulighet til å dra veksler på et sterkt utviklingsmiljø med høy kompetanse i Amedias sentrale organisasjon. Med vårt samfunnsoppdrag bidrar du med å utgjøre en forskjell i folks liv og i det lokale og landsdekkende demokratiet. Ansatte i Amedia opplever en høy grad av frihet. Det er et sterkt samhold og samspill hvor vi samarbeider, lærer, heier og bryr oss om hverandre.

Du kan lese mer om hvordan det er å være ansatt i Amedia her.  

Kontaktpersoner

Magne Storedal, ansvarlig redaktør og daglig leder, 93256038, magne.storedal@amedia.no

Linn Borgland Johansen, klubbleder, 979 52 413

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS