Stillingsannonse:

Avisa Nordland søker sommervikar

Søknadsfrist: 8. februar

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Avisa Nordland

Avisa Nordland er regionavis i Salten og ledende nyhetsovervåker i Nordland. Vi har hovedkontor i Bodø og lokalkontor i Fauske, Meløy og Hamarøy. Mediehuset har 42 medarbeidere, hvorav 27 i redaksjonen. Avisa Nordland eies av Amedia (62%) og Polaris Nord-Norge (38%). Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 105 nasjonale, regionale og lokale titler. Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Samtidig bidrar våre selgere og annonser til å skape verdi og effekt for annonsører over hele Norge. Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2021 for 4,1 milliarder kroner. Amedia er sertifisert av Great Place to Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Vil du få en smakebit på livet i Nordlands ledende mediehus?

Bodø er en herlig, nordnorsk by i vekst. Avisa Nordland har også vokst sterkt de siste årene. Nå søker vi idérike og ivrige sommervikarer som skal hjelpe oss å holde stø kurs og fortsatt høy fart mot våre mål.

Du bør ha:

  • God teft for hva folk er opptatt av i hverdagen
  • Presist og godt språk
  • Iboende nysgjerrighet
  • En solid dose gjennomføringskraft
  • Evne til å få folk i tale

Resten kan læres! Relevant erfaring er en fordel, men absolutt ikke en forutsetning. Det viktigste er at du har lyst til å lære litt om verdens mest spennende jobb som journalist.

Avisa Nordland er en av de større avisene i Amedia-konsernet. Som ansatt hos oss blir du en del av et faglig fellesskap som strekker seg landet rundt. Vi har et inkluderende arbeidsmiljø preget av godt humør, hvor vi er opptatte av at alle er med på å stake ut kursen fremover.

Kontaktinformasjon

Cathrine Skogheim, nyhetssjef, 930 88 130, cs@an.no

Victoria Finstad, klubbleder, 450 90 365, vf@an.no

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS