Stillingsannonse:

Vil du bli vår nye journalist?

Søknadsfrist: 15. april

Om arbeidsgiver

Sør-Varanger Avis ble utgitt første gang 14.mai 1949.
Sør-Varanger Avis utgis i Kirkenes, og dekker Sør-Varanger kommune. Avisa har en stolt historie som en viktig stemme i den lokale samfunnsdebatten i over 75 år, og har hatt en god utvikling både redaksjonelt og kommersielt de siste årene.

Avisen ble en del av Amedia i januar 2022 og står midt i prosess med å konvertere over til nye plattformer og digitale verktøy for utvikling. 

Avisen har i dag en redaksjon på 4 (inkludert redaktør/daglig leder). I bedriften jobber i tillegg 1 markeds- og annonsekonsulent ansatt i Amedia.
Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokalavis-utvikling.

Sør-Varanger er Norges mest spennende kommune. Vi har grense mot Russland i øst og Finland i sør. Naturen byr på alt fra forrevne berg mot Barentshavet til urskog i Pasvik.Vi ser etter en nysgjerrig journalist som ønsker å fortelle historier på en engasjerende måte. Hos oss får du fast jobb og en spennende og opplevelsesrik hverdag. Fokuset er både på løpende nyheter og featurereportasjer. Vi gir ut papiravis to ganger i uken og oppdaterer våre abonnenter med digitale nyheter og historier på www.sva.no. Hos oss får du arbeide med gode tekster, foto, levende bilder og lyd. Avisen har en sterk posisjon i lokalsamfunnet.

Med vårt samfunnsoppdrag bidrar du med å utgjøre en forskjell i folks liv og i det lokale og landsdekkende demokratiet. Våre medarbeidere opplever en høy grad av frihet. Det er frihet til å være seg selv, frihet til å påvirke egen arbeidshverdag, frihet til å ytre seg og rom for å feile. Hos oss er det også et sterkt samhold og samspill. Vi samarbeider, lærer, heier, bryr oss om hverandre og spiller hverandre gode. Du vil jobbe sammen med dyktige medarbeidere som er klare til å gjøre et løft i fellesskapet.

Både geografisk og geopolitisk er Sør-Varanger Avis en spennende arbeidsplass. Det er høy aktivitet i regionen både sommer som vinter, med mange store arrangementer, konferanser, spennende besøk og mange nyhetshendelser. Det er nasjonale og internasjonale forsknings- og utviklingsprosjekter på gang i regionen. Samtidig skaper nærheten til Russland, det russiske konsulatet i Kirkenes, og en bredt sammensatt befolkning ofte både lokale og nasjonale nyheter.

Det å være journalist i Kirkenes byr på mange muligheter for både nyutdannede og erfarne journalister. 

Om det er behov for å finne et sted å bo i Kirkenes er vi behjelpelige med det.

Vi ser etter deg som:

  • trives med å snakke med folk og søke etter de beste historiene
  • er nysgjerrig på nye måter å formidle journalistikk på
  • har nyhetsteft og trives med å la andres saker skinne
  • er fleksibel og kan omstille deg når det trengs

Du har gjerne erfaring med journalistikk og fotografering. For å kunne komme i betraktning må du ha førerkort for bil. 

 

For spørsmål om stillingen, kontakt:

Ansvarlig redaktør Frode Nielsen Børfjord, tlf  901 30 003, frode.borfjord@amedia.no

eller Yngve Grønvik, tlf  993 68 897, yngve.gronvik@amedia.no

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS