Stillingsannonse:

Vestby Avis søker tilkallingsvikarer og frilansere

Søknadsfrist: Snarest

Vestby Avis

Dekker Vestby kommune med 18.000 innbyggere. Avisen har 3300 abonnenter og har god vekst. Vestby Avis eies av Amedia-konsernet.Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling.Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 105 nasjonale, regionale og lokale titler. Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Samtidig bidrar våre selgere og annonser til å skape verdi og effekt for annonsører over hele Norge. Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2021 for 4,1 milliarder kroner.Amedia er sertifisert av Great Place to Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Vestby Avis trenger flere folk!

Vi søker både deg som har redaksjonell erfaring og deg som er midt i studieløpet.

Som tilkallingsvikar eller frilanser vil du skrive alle typer saker og være med på å dekke hendelser i Vestby. Jobben innebærer å utforme reportasjer, ta bilder og rykke ut når det trengs.

Vi ser etter deg som:

  • Har erfaring fra yrket eller studerer journalistikk
  • Skriver godt og er flink til å prate med folk
  • Har stå på-vilje og gjennomføringsevne
  • Er nysgjerrig
  • Har førerkort klasse B

Du bør også kjenne igjen en god nyhet og kunne komme med egne ideer til saker. Det vil bli gitt godt med opplæring og tilbakemeldinger, så muligheten for å lære mye er stor.

Vi trenger folk nå, så ikke nøl med å søke. Søkere vil bli vurdert og innkalt til intervju fortløpende.

Kontaktperson

Trine Urstad, ansvarlig redaktør, 938 17 011, [email protected]

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS