Stillingsannonse:

Vekstvinneren Byggeindustrien/bygg.no søker to nye journalister

Søknadsfrist: 6. januar

Mediehuset Byggeindustrien

Er det ledende medieselskapet i byggenæringen i Norge. Bladet Byggeindustrien ble etablert i 1968, og bygg.no er i dag en sentral del av mediehusets satsing. Vi har vår egen podkast, «Byggeplassen», og et daglig nyhetsbrev som går ut til rundt 35.000 mottakere. Det godkjente opplagstallet til Byggeindustrien er i dag på 31.898. Med en økning på 20.393 sammenlignet med fjoråret, utgjorde det en prosentvekst på 177,3 prosent. Bygg.no har rundt 100.000 ukentlige unike brukere.

Vi er medlem av Fagpressen og arbeider etter Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk og Redaktørplakaten. Selskapet Bygg og Anlegg Media AS arrangerer også de årlige Byggedagene. Det er 25 fast ansatte i selskapet som omsetter for over 50 millioner kroner i året. Vi har kontor i Wergelandsveien 3 i Oslo.

Byggeindustrien/bygg.no er årets vekstvinner i Fagpressen i 2022, og nå vil vi styrke redaksjonen med to nye journalister.

Vi ser etter deg som kan bidra til å videreutvikle papirmagasinet Byggeindustrien og nettstedet bygg.no.

Hos oss får du tillit, kreativ frihet og ansvar. Du får raskt mulighet til å sette dagsorden i landets største fastlandsnæring.

Har du god formidlingsevne, nyhetsteft og interesse for å lage spennende saker, så kan vi tilby deg en arbeidsplass med varierte oppgaver og hyggelige kollegaer i nyoppussede lokaler med utsikt over Slottsparken i Oslo. Det er ingen forutsetning med kunnskap til byggenæringen fra tidligere.

Vi kan tilby

  • Konkurransedyktig lønn og gode betingelser
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Familievennlige arbeidstider
  • Et godt arbeidsmiljø og mange sosiale goder
  • Interessante og varierte arbeidsoppgaver
  • Moderne kontorer sentralt i Oslo med kort vei til offentlig transport

Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke, og oppfordrer personer med ulike kompetanser, fagkombinasjoner og perspektiver til å søke.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås av:

Arve Brekkhus, sjefredaktør, [email protected], 901 34 888

Søknadsfrist: Fredag 06. januar 2023.

Søknad og CV sendes her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS