Stillingsannonse:

TV 2 søker sommervikarer

Søknadsfrist: 10. januar

TV 2 søker sommervikarer til Nyhetene og Sporten, i Bergen og i Oslo.

Nyhetene

Har du et sterkt konkurranseinstinkt og liker å jobbe raskt med et bredt stoffområde? Da kan sommerjobb i TV 2 Nyhetene være noe for deg. Som sommervikar i Nyhetene får du mulighet til å grave fram egne, harde nyheter som setter dagsorden og skaper debatt. Du må produsere nettartikler, både under breaking news og gjennom en normal nyhetsuke.

Vi ser etter deg som har evnen til å tenke kreativt og nyskapende innen nyhetsjournalistikken, og som har stor arbeidskapasitet, god presseetisk forståelse og gode samarbeidsegenskaper.

I redaksjonen vil publiseringsplattformene være primært TV2.no, TV 2 Nyheter og TV 2 Direktes 1830- og 21-sendinger, samt sosiale medier.

Vi søker vikarer til disse avdelingene:

  • Nyheter Innenriks (Oslo/Bergen)
  • Breaking (Oslo)
  • Frontredigerer TV2.no (Oslo)
  • TV 2 Nyheter (Oslo)
  • Nyheter Underholdning TV2.no (Oslo)
  • Samfunnsavdelingen (Oslo)
  • Hub2 (Oslo/Bergen)
  • Utenriks (Bergen)

Les mer og søk her

Sporten

Sommeren 2024 har TV 2 rettighetene til blant annet EM i fotball for herrer og Tour de France, i tillegg til at vi skal dekke OL i Paris og mye annet fra ulike idretter og ligaer.

Som reporter i TV 2 Sport får du muligheten til å jobbe med dette og mye mer, kjenne på pulsen i det løpende nyhetsbildet og bli utfordret med nye oppgaver hver eneste dag. Her får du jobbet selvstendig og i team, og å være en del av ett lag som jobber mot samme mål.

Vi ser etter deg som er kreativ, er en lagspiller og har god formidlingsevne. Vi tilbyr en arbeidsplass med godt arbeidsmiljø, der en blir utfordret, samtidig som en får rom til å lære og vokse og muligheten til å jobbe med flere ulike flater: TV-sendinger, tv2.no og sosiale medier.

Vi søker etter utegående reporter til Oslo-kontoret, som stiller på morgenmøtene med egne ideer og evner å følge opp disse fra start til slutt (gjerne som VJ).

I Bergen trenger vi vikarer til sportsdesken vår, som består av ulike roller som web-reporter, videoreporter og frontansvarlig, for å nevne noen. Desken bemannes opp både dag, kveld og helg, og rollene der både produserer og sørger for at innholdet vårt kommer ut til våre ulike flater. I Oslo tar vi normalt sett inn 3-5 vikarer, mens vi i Bergen trenger 8-10 vikarer. Alle inngår i turnus med kvelds- og helgejobb.

Les mer og søk her

Fotojournalist

Vi søker nå etter fotojournalister til sommervikariater både i Oslo og Bergen.

Vi søker etter deg som brenner like mye for stillbilder som video. Du er en som liker å utforske digital historiefortelling, som brenner for å se mulighetene video gir oss og som er en stødig og visuelt sterk fotograf.

Hvis du i tillegg er genuint opptatt av samfunnet rundt deg, både innenfor nyheter og sport? Da er du mest sannsynlig den vi leter etter!

Les mer og søk her 

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS