Stillingsannonse:

TV 2 søker frontredigerer

Søknadsfrist: 11. august

Om arbeidsgiver

TV 2s lidenskap er å fortelle historier som uten oss ikke hadde blitt fortalt. Vi gjør nyheter, sport og underholdning tilgjengelig for deg uansett når, hvor og hvordan du måtte ønske.

Mediehuset TV 2 er en norsk allmennkringkaster som blant annet består av Norges største kommersielle TV-kanal TV 2 Direkte, strømmetjenesten TV 2 Play og nettstedet TV2.no. Vi ser nå etter en frontredigerer i Oslo

Har du lyst til å forvalte og prioritere nyhetsinnhold, samtidig som du jobber tett på brukerne? Trives du i hjertet av desken når nyhetsbildet koker? Er du ekspert på små og store grep som gjør at vi når ut til enda flere med innholdet vårt? Da er du kanskje vår nye kollega!

TV2.no leter etter en ny frontredigerer til en fast stilling. Som frontredigerer har du ansvaret for å deske og optimalisere TV2.nos forside på alle flater. Som en del av deskleddet er du avgjørende for hvordan saker og annet innhold blir presentert og delt, både på våre egne flater og i sosiale medier. Vi ser etter noen med stor arbeidskapasitet, som trives når det koker, og som brenner for at TV 2 skal være først ute med det siste. Du skal være en tydelig stemme for hva TV2.no trenger til enhver tid.

Du må være kreativ og tabloid, men samtidig trygg på presseetikken. Estetisk sans vil også være en fordel, både når det kommer til bildebruk og hvordan strukturere og mikse forsiden. Du er samfunnsengasjert og alltid oppdatert på det siste innen nyhets-, sports- og underholdningsverden. Du er kontaktpunktet inn til TV2.no for en rekke redaksjoner og roller, og du er god på å veilede og gi tilbakemeldinger. I løpet av et turnusløp vil du også fylle vaktsjefrollen på enkelte tider av døgnet. Det er derfor en stor fordel om du har hatt lignende ansvar tidligere, og kjenner deg trygg på å styre en desk og på å ta raske avgjørelser.

Frontredigererne går i en treukersturnus med regelmessige dag-, kvelds- og helgevakter og påfølgende uker med turnusfri. De går i faste team med vaktsjef.

Som frontredigerer rapporterer du til desksjef, men du samarbeider tett med andre operative ledere og redaksjonssjefer i TV 2.

Viktige egenskaper:

  • Du har erfaring fra brede mediehus. Ledererfaring er en fordel.
  • Du trives med å jobbe i team, men er selvstendig nok til å ta avgjørelser på egen hånd.
  • Du har stor arbeidskapasitet og holder hodet kaldt når det koker.
  • Du har bred erfaring med digitale plattformer.
  • Du har erfaring med analyseverktøy, og trives med å jobbe innsiktsbasert.
  • Du har solid presseetisk forståelse.Du har bred nyhetsinteresse (nyheter, sport og underholdning).
  • Du har et tabloid nyhetshode og et godt språk.
  • Du er oppdatert på teknologi og utvikling innen mediebransjen.
  • Søknadsfrist: 11. august

Arbeidssted: Oslo
Oppstart: Så snart som mulig

Har du spørsmål kan du kontakte:

Desksjef Ida Falch-Olsen, ida.falch-olsen@tv2.no, 416 45 921
Klubbleder Margrethe Håland Solheim,
margrethehaland.solheim@tv2.no, 454 92 227


Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS