Stillingsannonse:

TV 2 søker fotosjef, fotojournalister og deskkoordinator

Søknadsfrist: 26. mars

TV 2

er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

For sammen skaper vi øyeblikkene.

KARRIERESIDE

Fotosjef

Vil du være med å utvikle fremtidens visuelle journalistikk?

TV 2 søker etter en fotosjef til vår fotoavdeling. Brenner du for visuell journalistikk, for å fortelle historier på nye måter. Har du lyst å jobbe i kjernen av TV 2 med fokus på å utvikle visuell nyhets og sportsjournalistikk? Da er du den vi ser etter!

TV 2 er et stort mediehus som består av live-TV, strømmetjenesten TV 2 Play, og det nyhetsdrevne nettstedet TV2.no. Fotoavdelingen er en del av TV 2s sin produksjonsavdeling som jobber tett med og leverer unikt innhold til nyhets- og sportsredaksjonene.

Kompetansen i avdelingen er bred, og våre fotojournalister jobber med liveproduksjon, de jobber sammen med journalistene med saker til vår løpende nyhets og sportsproduksjon, de dekker våre sportsrettigheter med liveteknikk og de jobber med video, stillbilder og visuelle presentasjoner for tv2.no.

Hvem søker vi etter?

Vi trenger deg med digital kompetanse, ledererfaring, journalistisk teft, og ikke minst et brennende engasjement for innhold og formidling.

Vi søker etter deg som har erfaring fra å jobbe redaksjonelt med fotojournalistikk i digitale flater og som ønsker å utvikle andre, og løfte fotoavdelingens kompetanse på stillbilder og visuelle presentasjoner. Blir du engasjert over at andre gjør det bra, passer du godt inn i denne rollen.

Du kan gjerne ha bakgrunn som fotograf, eller har hatt andre roller med ansvar for visuell journalistikk – men ledererfaring i andre redaksjonelle roller er også relevant.

Fotosjefen vil være en del av ledergruppen i fotoavdelingen og en del av utvidet ledergruppe i Innholdsproduksjon. Rollen er operativ og det er forventet tilstedeværelse på desk og i redaksjonelle møter.

Ansvarsområder:

 • TV2's fotosjef skal bidra til å løfte den visuelle journalistikken på alle våre plattformer.
 • Stillingen innebærer personalansvar samt ansvar for faglig utvikling og coaching av medarbeiderne.
 • Være en del av å videreutvikle en av Norges største fotoavdelinger.
 • Være en viktig samarbeidspartner for redaksjonslederne i både nyhets- og sportsredaksjonen .
 • Være en pådriver for at fotografene har ideer og tar initiativ til selvstendig innholdsproduksjon.
 • Bidra til god informasjon, evalueringer og faglige input.
 • Ta del i redaksjonelle møter både i nyhets- og sportsavdelingen

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Relevant høyere utdanning innen fotojournalistikk eller annen journalistisk kompetanse.
 • Ledererfaring fra redaksjonelle miljøer er ønskelig.
 • Kunnskap om digitale verktøy, presentasjoner og trender innenfor visuell journalistikk og historiefortelling.
 • Presseetisk kompetanse rundt bildebruk i ulike nyhetshendelser, inkludert breaking news
 • Det er en fordel om du har erfaring med å jobbe innsiktsbasert med tall og analyse av digital visuell journalistikk.
 • Sterk visuell forståelse, godt språk, god vurderingsevne og teknisk kompetanse
 • Nytenkende og nysgjerrig, med evne til å skape engasjement.
 • Sterk relasjons- og kommunikasjonskompetanse – evne å skape et innovativt miljø på tvers.

Vi tilbyr:

 • Et spennende og profesjonelt arbeidsmiljø, med dedikerte og engasjerte kollegaer
 • En arbeidsplass med gode muligheter for utvikling
 • Nye og moderne arbeidslokaler sentralt i Bjørvika Oslo eller Media City Bergen
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Tilgang til TV 2 Play Total

TV 2 er en moderne arbeidsplass med stor takhøyde, som gir spennende utfordringer i et miljø av motiverte og engasjerte kollegaer. Vi trives godt på jobb, og er sikre på at du vil gjøre det samme. TV 2 er en inkluderende arbeidsplass og ønsker medarbeidere med ulik bakgrunn. Stillingen rapportere til Redaksjonsleder Foto.

Kontaktperson

Christine Tobiesen, redaksjonsleder foto, Oslo og Bergen, mobil: 936 84 346, cto@tv2.no

Søk på stillingen her

-

Fotojournalister

Ledige stillinger i TV 2s fotoavdeling for deg som er interessert i sport

100% fast stilling fotojournalist Oslo
100% engasjement fotojournalist Bergen
50% engasjementer fotojournalister Oslo

Har du lyst å jobbe i kjernen av TV 2 med produksjon av vår nyhets og sportsjournalistikk? Dette er virkelig en unik sjanse til å få jobb i vår spennende og kreative fotoavdeling, som har ansvar for å utvikle vår visuelle journalistikk!

TV 2 er den nye hjemmebanen for norsk fotball. Vi har en fullspekket rettighetsportefølje og nå skal vi dekke Eliteserien, Toppserien og Obosserien. Vi skal bygge norsk fotball og vise frem det aller beste i både topp og bredde. Vi har også flere rettigheter innenfor vintersport, sykkel, CL og søker etter deg som er brenner for å jobbe med ulikt sportsinnhold.

TV 2 er et stort mediehus som består av live-TV, strømmetjenesten TV 2 Play, og det nyhetsdrevne nettstedet TV2.no.

Fotoavdelingen er en del av TV 2s sin produksjonsavdeling som jobber tett med nyhets- og sportsredaksjonene.

TV 2s fotoavdeling leter etter deg med digital kompetanse, journalistisk teft, og ikke minst et brennende engasjement for innhold og formidling. I TV 2 er mulighetene uendelige, utfordringene mange – og du får jobbe sammen med noen av de flinkeste og hyggeligste folkene i mediebransjen.

Hvem søker vi etter?

Vi søker etter deg som brenner for å formidle historier med bilder og har sterk visuell forståelse. Du evner å jobbe med både stills og video, og vet når du prioriterer hva ut ifra hva du skal formidle. Fokuset vårt på visuell journalistikk har økt i takt med vår digitale transformasjon. Det er viktig at du brenner for å utnytte fordelene bildespråket har på alle våre plattformer.

Du er idérik og liker å utforske ulike sjangere. Forteller historier som treffer ungt. Du er like glad i å skrive, som å filme, ta bilder, redigere.

Som fotojournalist i vår avdeling får du jobbe med vår nyhets og sportsjournalistikk. Din oppgave vil bli å levere alt fra LIVE-produksjon, reportasjer til vår løpende nyhets dekning, breaking news, stillbilder og redigering av innholdet vårt. Nå søker vi også da spesielt etter deg som vil være en del av vår satsning på sport, men som også kan utføre en del av våre andre oppdrag.

Vi ønsker også at du legger ved arbeidsprøver. Gjerne stillbilder, video eller artikler.

Arbeidsoppgaver:

 • Du skal jobbe med den daglige nyhets og sportsproduksjonen. Her skal du levere innhold til alle plattformer tilpasset seerne og leserne.
 • Du skal levere videoreportasjer, stillbilder til nettsaker og gå LIVE, og levere innhold til nyhets- og sportsnyheter på TV 2, Nyhetskanalen, ulike sportsrettigheter, tv2.no og SoMe.
 • Redigere og produsere innhold ut på våre plattformer.
 • Du har ansvaret for den visuelle historiefortellingen, og må sørge for at reportasjene/artiklene våre er godt fortalt og formidlet visuelt.
 • Du jobber i team eller alene med innhold til nyhetene eller sporten.
 • Det er viktig at du kan levere innhold til alle våre plattformer, og liker å utforske måten vi kan formidle innhold digitalt og på SoMe.

Kvalifikasjoner:

 • Du må beherske ulike kameraer og ha erfaring med videoredigerings- og bildebehandlingsverktøy.
 • Ha øyne for gode historier og godt videoinnhold.
 • Sportsengasjement, og et brennende ønske om å jobbe med sport.
 • Det er ønskelig at du har redaksjonell erfaring
 • Du må mestre å jobbe selvstendig, men bidrar også som lagspiller med gode samarbeidsevner
 • Du må ha førerkort klasse B (Har du ikke det kan vi dessverre ikke ta deg inn)
 • Arbeidstiden er i tidsrommet 0600 til 2330. Det må påregnes endel helg- og kveldsjobbing.

Personlige egenskaper:

Du er visuelt sterk, brenner for å formidle historier med bilder og elsker å utfordre innholdsproduksjonen med nye kreative og innovative ideer. Du er en god fotograf, som også takler ulike redigeringsverktøy. Du er opptatt av journalistikk og bygge kildenettverk på egenhånd. Du en som tar initiativ og ansvar, og som også trives godt i team. Det er viktig at du har god kjennskap til sosiale medier og er veldig interessert i hva som er viktig nyhetsinnhold også for yngre seere og lesere.

Vi tilbyr

Et spennende nyhetsmiljø med mange engasjerte og dyktige medarbeidere, og du får jobbe i en av mediebransjens største fotoavdelinger. Du vil få mange muligheter og ikke minst utfordrede oppgaver i et hektisk, og ambisiøst mediehus. Du får arbeide med mye variert innhold, der ikke en dag er lik. Mulighetene vil være mange, og du får erfaring og innsikt i hvordan TV 2 jobber på tvers av plattformer i flere redaksjonelle miljøer. Du vil få nødvendig opplæring i utstyr og verktøy.

Vi ønsker tiltredelse så raskt som mulig.

Kontaktpersoner

Christine Tobiesen, Redaksjonsleder fotoavdelingen Oslo og Bergen, 936 84 346, cto@tv2.no

Jon Eirik Olsen, reportasjeleder Foto, Oslo, mob: 930 65 939, jeo@tv2.no

Therese Henriksen, reportasjeleder Foto, Bergen, mob: 92614637, the@tv2.no

Margrethe Håland Solheim, klubbleder NJ, Margrethehaland.Solheim@tv2.no

Søk på stillingen her

-

Deskkoordinator

TV 2s fotoavdeling søker deskkoordinator i Bergen

Vi søker etter deskkoordinator som tilkallingsvikar i Bergen. Vi søker etter en selvstendig, velorganisert og strukturert person som engasjerer seg for logistikk, administrativt arbeid, har interesse for journalistikk og er engasjert i innholdsproduksjon.

TV 2 er et stort univers som består av TV-sendinger, strømmetjenesten TV 2 Play, og TV2.no som er et nyhetsdrevet nettsted. Dette er en unik mulighet til å få jobbe i TV 2 sin produksjonsavdeling og jobbe inn mot TV 2 sine nyhetssendinger. Vi har fokus på visuell journalistikk, men også på bemanning, logistikk, utstyr og produksjonsledelse. Som deskkoordinator får du muligheten til å jobbe med alt dette. I tillegg er det viktig at du er serviceorientert og har gode mellommenneskelige ferdigheter.

TV 2 sin fotoavdeling består i dag av 50 fotojournalister, bildedesk, deskkoordinatorer, samt 15-20 tilkallingsvikarer som lager innhold for både nyheter og sport. Vi har ansvaret for bemanning og produksjonsplanlegging av små og store nyhetshendelser og sportseventer. Våre fotojournalister har ansvaret for visuell presentasjon av nyheter og sport på alle våre flater, samt den tekniske delen av produksjonen.

Du kan gjerne ha bakgrunn i journalistikk, ledelse, produksjonsledelse eller ha annen relevant erfaring innenfor media.

Arbeidsoppgaver

Hovedoppgavene for deskkoordinator vil være mange spennende oppgaver, koordinering av ressurser, logistikk og planlegging av våre produksjoner/sendinger. Du får ansvar for bemanningsplanlegging, og må håndtere komplekse produksjonsverktøy.

Deskkoordinator jobber også som støttefunksjon for vaktsjefer/utgavesjefer og produsenter opp mot kveldsendingene våre.

Denne stillingen inngår i en fast turnus på kveld/helg.

Personlig egenskaper

 • Du er en engasjert og initiativrik person som liker å ta ansvar.
 • Du er strukturert, like å ha kontroll og oversikt.
 • Du er ikke redd for å ha mange oppgaver som kommer på løpende bånd.
 • Du engasjerer deg i nyheter og er oppdatert på nyhetsbildet.
 • Du er positiv og løsningsorientert, og tar i et tak når det brenner.

Vi tilbyr

Et spennende nyhetsmiljø med mange engasjerte og dyktige medarbeidere. Du vil få mange muligheter og ikke minst utfordrede oppgaver i et hektisk, og ambisiøst mediehus. Du får arbeide med mange ulike oppgaver der ikke en dag er lik.

Mulighetene vil være mange, og du får erfaring og innsikt i hvordan TV 2 jobber på tvers av plattformer i flere redaksjonelle miljøer. Du vil få nødvendig opplæring i verktøy.

Kontaktpersoner

Christine Tobiesen, redaksjonsleder foto, Oslo og Bergen, mobil: 936 84 346, cto@tv2.no

Therese Henriksen, reportasjeleder foto Bergen, mobil: 926 14 637, the@tv2.no

Margrethe Håland Solheim, klubbleder NJ, Margrethehaland.Solheim@tv2.no

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS