Stillingsannonse:

TV 2 Nyheter søker utgavesjef

Søknadsfrist: 23. oktober

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

TV2

Er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen. Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar. Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

For sammen skaper vi øyeblikkene.

Kan du tenke deg en av mediebransjens mest spennende stillinger akkurat nå? TV 2 Nyheter lyser ut stilling som utgavesjef.

TV 2 skal være en viktig nyhetsformidler for folk flest. Vi står midt i en stor satsing på breaking news og vekst på TV2.no, samtidig som vi skal utvikle vår store TV-operasjon i TV 2 Nyheter. Vi skal ha sterk tilstedeværelse på TV 2 Play, og vi skal utvikle og styrke TV 2 Nyheters journalistiske slagkraft. Midt inne i denne store nyhetsoperasjonen sitter utgavesjefen i en nøkkelrolle mellom alle plattformene våre.

Utgavesjefen har en viktig koordinerende rolle på dagtid, og det overordnede ansvaret for journalistikken til TV 2 Nyheter på kveldstid. Rollen innebærer å reportasjelede journalistikk fra nyhetsavdelingene til TV2.no, samt til våre hovedsendinger 1830 og 21 Nyhetene på TV 2. Utgavesjefen har ansvaret for publiseringsstrategi og for å koordinere innholdet mellom de ulike plattformene i TV 2. I tillegg har utgavesjefen mandat til å prioritere de totale ressursene ved breaking news og større hendelser.

Rollen som utgavesjef krever at du har god vurderingsevne og klarer å prioritere ressursene best mulig. Du må ha gjennomføringskraft, gode samarbeidsevner og være en samlende og motiverende leder. Stillingen innebærer stort ansvar, men du vil også stå midt i nyhetsstrømmen og ha en av de viktigste operative lederrollene i TV 2.

Stillingen er i Oslo. Utgavesjef går i tredelt turnus med vakter på dagtid, kveldstid og helg. Stillingen rapporterer til nyhetssjef, men må også forholde seg til redaksjonssjefene for nyhetsavdelingene, desksjef for TV2.no og breakingsjef.

Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte:

Nyhetssjef Fredrik Kirkevold, fki@tv2.no, 918 67 850

Klubbleder Margrethe Håland Solheim, margrethehaland.solheim@tv2.no, 454 92 227

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS