Stillingsannonse:

TV 2 Nyheter søker journalist

Søknadsfrist: 30. oktober

TV 2

Er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen. Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar. Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt. For sammen skaper vi øyeblikkene.

Vi er helt sikre på at vi jobber i landets mest spennende nyhetsredaksjon. Nå trenger vi enda en på laget!

Hos oss får du jobbe med alle de store og små sakene som betyr noe. Våre journalister har alle plattformer til rådighet og kan nå store deler av Norges befolkning med sin journalistikk. Har du ambisjoner for arbeidet ditt og vil sette dagsorden? Da kan dette være jobben for deg.

Nyhetsredaksjonen er hjertet i TV 2. Innenriks Bergen jobber med alle saker som engasjerer og rykker først dersom det skjer noe på Vestlandet. Journalistene våre er mest opptatt av nyheten og historien. Det er vi selv som avgjør om den fortelles best via tv2.no, TV 2 Nyheter, direkterapportering, sosiale medier eller på annet vis. Vi er på jakt etter deg som ser på dette som en enormt spennende mulighet for å nå bredest mulig ut med journalistikken din. Hos oss får du muligheten til å både jobbe raskt med å sette dagsorden gjennom løpende nyheter, og samtidig i visse perioder kunne jobbe frem egne prosjekter over tid. Mange arbeidsgivere smykker seg med at “hos oss er ingen dag lik”. Hos oss er det virkelig sant.

Arbeidsoppgaver:

 • Skrive nettartikler, lage tv-reportasjer, utføre deskarbeid og rapportere direkte på alle våre plattformer.
 • Sette dagsorden ved å jobbe frem nyheter, engasjere deg i kollegers arbeid og aktivt bidra med produksjon av stoff.
 • Bidra aktivt til at redaksjonen fortsette å levere nyskapende nyhetsjournalistikk, også ved bruk av sosiale medier.
 • Bidra med idéer prosjekter og være med å utvikle større saker som avslører, informerer og skaper konsekvens.
 • TV 2 er blant Norges største mediehus. Bransjen vår endrer seg raskt, men akkurat nå er digital vekst, primært gjennom tv2.no og andre plattformer, noe av det viktigste for oss. Det er et stort fortrinn om du kan komme inn i gruppen vår og bidra til at vi blir enda bedre på dette feltet.

Vi ser etter deg som:

 • Har stor arbeidskapasitet, solid presseetisk forståelse og er glad i å samarbeide.
 • Ser på din nysgjerrighet som et av dine største fortrinn
 • Har erfaring fra et nasjonalt mediehus
 • Har god allmennkunnskap og forståelse for sentrale samfunnsinstitusjoner
 • Har evne til å gjennomføre idéene dine
 • Liker å utforske kreative og nyskapende fortellerteknikker
 • Har stor arbeidskapasitet, kan jobbe selvstendig, har god presseetisk forståelse og gode samarbeidsevner
 • Kan styrke vårt allerede gode lag med dine egenskaper
 • Høyere utdanning eller dokumentert fagkompetanse er et fortrinn

Noe reisevirksomhet må påregnes. Stillingen inngår i turnus. Våre journalister jobber i et av byens mest spennende lokaler i Media City Bergen.

Spørsmål om stillingen rettes til:

Redaksjonssjef Chris Ronald Hermansen, [email protected]

Klubbleder Magrethe Håland Solheim, [email protected]

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS