Stillingsannonse:

Tun Media søker forbrukerjournalist

Søknadsfrist: 12. desember

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Tun Media

Tun Media AS er Norges største mediehus for landbruket, med Amedia og Norges Bondelag som største eiere. Tun Media har et vedtektsfestet formål om å drive medievirksomhet for landbrukets og distriktenes interesser. Tun Media utgir medlemsbladet Bondebladet og fagbladene Norsk Landbruk og Traktor, i tillegg til dagsavisen Nationen. Tun Media holder til i moderne lokaler sentralt i Oslo.

Har du interesse for teknologi og smarte energiløsninger? Har du lyst til å være med å bygge opp noe helt nytt i markedet? Tun Media starter i 2023 en ny redaksjonell tjeneste som skal gi gode råd og faglig inspirasjon om klimavennlig energi til alle landets husstander. Nå søker vi etter en journalist i 100 % fast stilling.

Vi er på jakt etter deg som har god forståelse for teknologi, som evner å raskt å sette deg inn i nye ting. Du må også evne å videreformidle komplisert fagstoff på forståelig vis. Du kan gjerne ha bakgrunn fra it-, elektro- eller ingeniørfag, så lenge du har sikker språkføring, fortellerglede og er komfortabel med kamera og nettleser som ditt suverene arbeidsverktøy.

Hos oss får du tillit og ansvar fra første dag, og du vil ha stor innflytelse på produktet vi leverer. Som forbrukerjournalist vil det daglige arbeidet bestå av å produsere alt fra korte nyheter til lengre produktomtaler, tester og reportasjer. Noe reisevirksomhet må også påregnes, så alle søkere må ha førerkort for personbil.

  • Lønn etter avtale
  • Gode pensjonsordninger
  • Sentral beliggenhet
  • Godt arbeidsmiljø

Kontaktperson

Iver Gamme, ansvarlig redaktør, 950 49 233

Søknadsfrist: Snarest

Søknad sendes senest innen 12. desember.

Søknad med CV sendes her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS