Stillingsannonse:

Tønsbergs Blad søker sommervikarer

Søknadsfrist: 15. februar

Tønsberg Blad

Tønsbergs Blad logo

Er Vestfolds ledende mediehus og holder til sentralt på Brygga i Tønsberg. Tønsbergs Blads opplag var i første halvår 2022 på 23.228 abonnenter. Det totale lesertallet er nå 57.330 daglige lesere. Lønnsomheten og soliditeten er meget god. Tønsbergs Blad eies av Amedia AS.

Tønsbergs Blad søker engasjerte og blide sommervikarer som ønsker å tilbringe sommeren i Norges beste Sommerby. Vi kan love deg en fantastisk sommer hvor du vil lære masse, få mange nye kolleger og venner - og ikke minst: Få muligheten til å starte på en lang og lysende journalistkarriere.

Det blir helt garantert utfordrende og slitsomt, og du vil jobbe med alt fra store dagsordensettende saker, til de små lokale godbitene. Du må også regne med å bli sendt ut på breaking-saker, eller få i oppdrag å lage større reportasjer.Du vil selvsagt også få muligheten til å være med på vår fantastiske dekning av en av Norges største festivaler: Slottsfjell.

Du må regne med å levere både bilder, bildeserier, video og å kunne direkterapportere fra felt.

Vi vil gjerne ha kandidater som har annerledes journalistbakgrunn, eller bare journalister som er glad i å tenke annerledes eller utenfor boksen.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, et supert arbeidsmiljø og veldig bra og dyktige, prisvinnende, kolleger som du kan lære masse av.

Stillingen blir en del av redaksjonens turnus, med kveldsvakter, helgevakter og turnus på sistenytt-desken. Det er absolutt en fordel om du har førerkort.

Kontaktpersoner

Emira Holmøy, klubbleder, [email protected], 928 05 231

Erik Wold Aunemo, nyhetsredaktør, [email protected], 975 78 185

Sigmund Kydland, ansvarlig redaktør/adm. direktør, 480 64 676, [email protected]o

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS