Stillingsannonse:

To faste journaliststillinger i NRK Vestfold og Telemark

Søknadsfrist: 17. oktober

NRK

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Dette sier tre medarbeidere om å jobbe i NRK Vestfold og Telemark:

Fredrik Hansen: Alle mulighetene i NRK. Jeg liker veldig godt at det er blitt et høyere nyhetstempo og en sterkere heia-kultur her. Journalistene backer hverandre og lederne backer oss.

Linn Udnes: Vi har alt her, radio, tv, nett og podkast. Det er unikt i mediebransjen. Det er ekstra gøy når vi får saker fra vårt distrikt på nasjonale plattformer.

Veslemøy Prøis: Det er veldig kult at det kommer stadig flere unge hit. Folka her er veldig hjelpsomme. Jeg må også trekke fram at vi satser skikkelig på kompetansebygging. Jeg lærer noe nytt hele tida. 

Nå har også du mulighet til å bli en del av dette laget. 

Vi søker deg som vil gi alt for å vinne nyhetskampen og ha det gøy på jobb sammen med oss. Vi har to ledige faste journaliststillinger ved våre kontorer i Tønsberg og Porsgrunn.Vi har det siste året omstilt redaksjonen etter tempo i nyhetsoperasjonen, og jobber for å løfte både den raske journalistikken og den planlagte egenjournalistikken.Det er satt en tydelig digital retning og en like tydelig ambisjon for kulturen vi skal bygge. Nå ønsker vi oss to kolleger som vil være med å styrke både arbeidsmiljøet og den journalistiske gjennomslagskraften.

Vi søker to idérike, samfunnsengasjerte og selvstendige nyhetsjournalister, som brenner for at NRK Vestfold og Telemark er først og best på de største sakene fra vårt distrikt.

I NRK leverer vi saker til flere plattformer, men vi har størst behov for flere selvstendige journalister med teft for gode vinklinger og erfaring med å lage saker på mobilens premisser. Når du lykkes med det, når du flere hundre tusen lesere på NRK.no.

Hos oss får du arbeidsdager som varierer fra ren breaking- og team-jobbing på dagens største nyhetssak, til å jobbe fram spennende egensaker. Med på kjøpet får du mange kunnskapsrike og inkluderende kolleger, som gleder seg til å få nye folk på laget.

Hos oss må du regne med nyhetsjobbing i turnus for nett, TV og radio.

Om oss 

NRK Vestfold og Telemark er ett av NRKs distriktskontorer. Vi har hovedkontor i Porsgrunn og redaksjon i Tønsberg. Vi jobber sammen som ett kontor med tett samarbeid på tvers hver eneste dag. Alle jobber med innhold fra både Vestfold og Telemark.

Hver dag jobber vi for å vise fram vår del av landet gjennom å løfte de lokale historiene og de viktige sakene til et større publikum på NRKs nasjonale flater. Når vi lykkes aller best, treffer sakene våre både NRK.no, Dagsrevyen, Dagsnytt. NRK.no er vår viktigste digitale plattform. Der har vi nå fått en lokal etasje, der vi hver dag legger ut saker for innloggede brukere som følger NRK Vestfold og Telemark. 

Vi satser tungt på undersøkende og løpende teknologijournalistikk, og bygger nå opp et svært spennende miljø i Tønsberg.

I tillegg leverer vi et bredt tilbud med lokale morgen- og ettermiddagssendinger på NRK P1. Hver kveld samler vi de viktigste sakene og historiene i TV-sendinger klokka 19.45 og 22.55. 

Kontaktpersoner

Håkon Eliassen, nyhetssjef direkte, 416 61 587, hakon.eliassen@nrk.no

Richard Aune, nyhetssjef planlagt, 901 20 085, richard.aune@nrk.no

Hilde Martine Lindgren, redaksjonssjef ung og visuell, 970 20 502, hilde.martine.lindgren@nrk.no

Søk på stillingen her 

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS