Stillingsannonse:

Statens vegvesen søker kommunikasjons­rådgiver

Søknadsfrist: 15. september

Statens vegvesen

Statens vegvesen leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag.

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.

Statens vegvesen trenger en drivende dyktig kommunikasjonsrådgiver!

Om stillingen og oss

Kommunikasjonsavdelingen i Statens vegvesen trenger en dyktig kommunikasjonsrådgiver som kan jobbe raskt og grundig og som forstår media og samfunnet rundt oss.

Du kan vanskelig finne et mer meningsfullt arbeid. Statens vegvesen jobber for landets trafikanter. Vi jobber med veibygging, drift og vedlikehold og opplæring av trafikantene, med bærekraft, mobilitet og gode byområder. Se mer om oss og samfunnsoppdraget vårt på www.vegvesen.no.

Statens vegvesen tar i bruk ny teknologi og tilbyr gode digitale tjenester til millioner av brukere. Vi er en organisasjon som jobber i hele landet. Som kommunikasjonsrådgiver får du bryne deg på spennende utfordringer i en etat med mange interessenter og løpende medieomtale. Kontorsted for stillingen er Oslo (Valle Hovin). Det er mulighet for å jobbe noe hjemmefra etter avtale med nærmeste leder.

Arbeidsoppgaver/ansvar:

  • Kjenne medienes krav og arbeidsmåter
  • Forstå vår rolle i forvaltningssystemet
  • Mestre kunsten å forenkle kompliserte sammenhenger og fortelle gode historier
  • Være en god rådgiver for ledere og fagpersoner

Kompetansekrav

Kvalifikasjonskrav

Du må ha jobbet minst fem år i en kommunikasjonsavdeling og/eller i en større redaksjon.

Du har minimum en bachelor innenfor media, journalistikk, PR/kommunikasjon eller samfunnsfagsfaglige retninger på høgskole/universitetsnivå. Omfattende og relevant erfaring innen fagområdet kan kompensere for manglende formell utdanning.

Hvis du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, må du legge ved en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse (https://hkdir.no/ (https://hkdir.no/)).

På det personlige plan må du være samarbeidsorientert og like arbeid på tvers av fag og ansvarsområder. Du må være vant til raske leveranser.

Hvorfor skal du velge oss?

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver og du vil få utvikle deg, både faglig og personlig, i takt med samfunnets nye utfordringer. Vi tar godt imot deg, og du blir en del av et fellesskap med godt arbeidsmiljø i hele landet.

Hos oss får du

  • en kontinuerlig videreutvikling av kompetansen som en naturlig del av hverdagen
  • godt arbeidsmiljø i nytt kontorbygg som er universelt utformet
  • fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • mulighet for en time trening i arbeidstiden hver uke, eller treningsstøtte til andre aktiviteter
  • god pensjonsordning og muligheter for boliglån i Statens pensjonskasse

Din lønn avtales i samsvar med vår lønnspolitikk.

Krav til søknaden

Fyll ut feltene "Utdannelse" og "Arbeidserfaring" og last opp relevante vitnemål og eventuelle attester.

Positiv særbehandling

Statens vegvesen er opptatt av mangfold og ønsker å være en inkluderende arbeidsplass som gjenspeiler befolkningen. Vi har behov for medarbeidere med ulike bakgrunner, erfaringer, kompetanser og perspektiver for å løse vårt samfunnsoppdrag. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke. Dersom det er kvalifiserte kandidater med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi kalle inn minst én søker fra hver av disse gruppene til intervju. For at du skal bli vurdert som søker i disse gruppene (bli positivt særbehandlet), må du oppfylle visse krav. Du kan lese mer om positiv særbehandling på arbeidsgiverportalen.

Søkerlista er offentlig

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge, tar vi kontakt med deg.

Har du spørsmål om stillingen?

Synes du dette høres spennende ut? Kontakt fungerende kommunikasjonsdirektør Kjell Solem, mobil 916 68 292, epost kjell.solem@vegvesen.no

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS