Stillingsannonse:

SOL søker tilkallingsvikar

Søknadsfrist: 16. april

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Aller X

er en del av Aller Media. Aller Media har en digital posisjon i verdensklasse som publisist med en bred portefølje av kjente merkevarer, i bredde og nisje.

Størstedelen av virksomheten vår ligger i media. Med sterke merkevarer som Dagbladet, Se og Hør, kk og SOL, som hele tiden utfordrer det etablerte – oppdaterer, underholder og opplyser vi på helt nye måter. I tillegg er Ahead Group Norway, en av Norges ledende byrågrupperinger, en del av porteføljen til Aller Media.

Selv om vi er et stort konsern, med over 600 medarbeidere, er vi ikke som alle andre. Vi evner å snu oss fort, følge med og være foran. Det krever noe av oss, og det vil kreve noe av deg som søker jobb hos oss – men husk: Dette gjør vi sammen! Aller Media er der det skjer - sammen skaper vi nye muligheter for våre ansatte, for annonsører og for hele Norge.

Vi søker etter dyktige forsideredigere som ønsker å jobbe kvelder, helger og tilkallingsvakter i Sol.no. Perfekt jobb for deg som vil kombinere jobb med studier.

Sol er en nyhetsfeed som gir brukerne den raske og brede oversikten over det som er viktig nå. Vi er på jakt etter deg som kan tenke deg å jobbe kvelder og helger med å lage forsiden vår.

I perioder er det mye å gjøre her, i andre perioder litt stille, så det er en perfekt jobb å kombinere med studier eller andre aktiviteter.

Hos oss får du solid erfaring i å jobbe med nyheter, presentert på forsider, i pushmeldinger og på sosiale medier. Sol.no er en side som er i stadig utvikling, og vi passer på å holde deg som vikar helt oppdatert på det siste og viktigste, slik at du alltid føler deg som en del av teamet her.

En typisk dag hos oss er nokså hektisk. Du fokuserer alltid på neste oppslag, samtidig som du mailer med tipsere, desker en sak fra NTB, holder kontakten med kolleger, sjekker Kilkaya og deler saker på Facebook. Drømmejobb, forutsatt at du elsker nyheter.

Vi er veldig nøye med å ta godt vare på hverandre, og vi kan bevise det: Våre ansatte sier i medarbeiderundersøkelsene at de gjerne vil anbefale en venn å søke jobb hos oss. Det er ikke bare gøy, det er også den viktigste grunnen til at Sol.no vokser mye på mobil.

Litt om deg:

Du må ha jobbet med nyheter og journalistikk tidligere, og du må være motivert for å lære mer. Du har mulighet til å jobbe på kvelder og i helger.

Du vil gå inn i et miljø der du lærer av de beste, og blir en del av laget.Du har journalisterfaring og kildekritikken i ryggmargen, og teft for å lage gode vinklinger på fronten. Du vet hvilke nyheter som treffer, og er åpen og nysgjerrig for å finne leserverdige saker som bør spres.

Vi lover å gi deg opplæring og oppfølging slik at du etter hvert vil oppleve å mestre jobben.

Vi ansetter fortløpende.

Søknadsfrist: 16. april 2023

Kontaktpersoner:

Pernille Elene Bjørtomt Hunes, redaksjonssjef, 92602984, pernille@sol.no
Steinar André Danielsen, klubbleder, 91510233, steinar.andre.danielsen@sol.no

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS