Stillingsannonse:

Sandefjords Blad søker nyhetsjournalist

Søknadsfrist: 1. april

Ønsker du en god karrierestart?

Sandefjord Blad

Sandefjords Blad dekker kommunen vi har tatt navn fra, verken mer eller mindre. Vi er en digital abonnementsavis som også gir ut papiravis tre ganger i uken. Daglig rekkevidde er 31.700 lesere og samlet opplagstall er 12.294. 

Vi leverer nyhetstjenester til lokalbefolkningen syv dager i uka, fra tidlig morgenstund til langt på natt. Mediebedriften er en del av Amedia-konsernet.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 106 nasjonale, regionale og lokale titler. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner.

Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Sandefjords Blad søker en ivrig nyhetsjournalist i fast stilling - som også kan fungere som frontsjefvikar. Det bør by på muligheter til å nå langt - og det i landets mest solfylte kommune.

Om du er en dreven nyhetsreporter som fortsatt føler du er på vei opp, eller er en student som knapt er ferdig med utdanninga, så vil vi gjerne høre fra deg. 

Men enten du har ti år med erfaring eller er knapt ferdig med høyskolen, vit dette: Skal du søke på jobb hos oss bør du være skrubbsulten på muligheter til å vise hva du kan eller ønsker å lære. Det er ikke risikofritt. Feile kan vi alle gjøre, men vi vil møte deg med forventninger om at du brenner akkurat like mye for journalistikken som oss – og at vi sammen kan utvikle Sandefjords Blad til å bli en enda bedre lokalavis.

Vi ser gjerne at du interesserer deg så mye for det faglige at du kan jobbe som vikar som frontsjef. Det innebærer at du kan bli akkurat så usikker og tvilende på etiske utfordringer at du ser dem før du publiserer en sak – og dermed kan diskutere dem med en kollega.

Vi forventer at du skjønner at ingen noen gang blir ferdig utdannet og at du derfor kan ta både styring og lærdom fra andre. 

Som journalist i lokalavisa i Vestfolds største kommune må du kunne dekke alt fra eliteserien i fotball og politikk til kulturarrangement og hendelser. 

Er du den rette for oss, kan vi tilby rike muligheter til å utvikle deg videre. Her får du prøvd deg på mange områder, lært hva det virkelig innebærer å jobbe godt digitalt – og du får fort ansvar. Mange imponerende karrierer har begynt hos oss.

Hos oss får du jobbe med et viktig samfunnsoppdrag, oppleve en stor grad frihet og et sterkt samspill.

Nyhetsjournalisten går inn i redaksjonens turnus. Vakter på kveld og i helger må derfor påregnes. Den rette søkeren må disponere bil.

Intresserte søkere bør søke snarest - vi kan ansette før fristen går ut.

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Steinar Ulrichsen, ansvarlig redaktør og daglig leder, 911 61 985steinar.ulrichsen@sb.no

Vibeke Bjerkaas, klubbleder, 928 05 232 

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS