Stillingsannonse:

Rjukan Arbeiderblad søker journalist

Søknadsfrist: 7. april

Rjukan Arbeiderblad

Rjukan Arbeiderblad (RA) er lokalavis for Tinn kommune i Telemark og ble startet i 1923 av organisasjoner i lokal arbeiderbevegelse. RA inngår i mediekonsernet Amedia AS og er en del av Mediehuset Telemark.

Rjukan Arbeiderblad er en abonnementsavis som satser på digitalt abonnementsinnhold. Vi leverer nyhetstjenester til lokalbefolkningen syv dager i uka. Mediebedriften er en del av Amedia, ett av Norges ledende mediekonsern. Daglig når konsernets medier 2,2 millioner lesere.

Rjukan er senter i kommunen, som ligger øverst i Telemark med Hardangervidda som nærmeste nabo. Det gir gode muligheter for friluftsliv. Kommunen har et variert næringsliv, og reiselivet i Tinn er i sterk utvikling. Rjukan er nå på UNESCO`s verdensarvliste for arkitektur og godt bevarte industrihistorie.

Rjukan Arbeiderblad søker en ivrig allround nyhetsjournalist i fast stilling. Vi har hatt digital vekst i mange år på rad, og vi skal fortsette den positive trenden!

En av våre journalister slutter for å begynne i en annen mediebedrift, og vi søker derfor etter en ny medarbeider i redaksjonen. Vi søker deg som både kan lage de kjappe nyhetssakene og har nok struktur til å gå mer i dybden. Som ansatt nyhetsjournalist i Rjukan Arbeiderblad vil du få prøvd deg på mange områder, lært hva det virkelig innebærer å jobbe godt digitalt, enten du har flere års erfaring eller er nyutdannet journalist.

I redaksjonen jobber vi kontinuerlig med utvikling av våre produkter hvor Amediakonsernet er en viktig bidragsyter med innsikt og analyser.

Vi søker deg som innehar flere av disse kvalitetene:

  • Er opptatt av å utvikle journalistikken og produktene
  • Er sulten, tabloid og idérik i jakten på de gode historiene
  • Jakter på de store avsløringene, men også de små kjappe nyhetene
  • Forteller historiene ved å utnytte digitale virkemiddel
  • Er god på tekst, foto og komfortabel med å å formidle med video
  • Liker å ta ansvar, jobbe selvstendig og være kreativ
  • Vet hva som er en god nyhetssak, og finner raskt de beste nyhets poengene
  • Er en lagspiller som evner å tenke strategisk

Enten du har ti år med erfaring, knapt ferdig med høyskolen eller ivrer etter nye utfordringer kan du være den rette! Det viktigste for oss er at du er skrubbsulten på muligheter til å vise hva du kan eller ønsker å lære. Vi vil møte deg med forventninger om at du brenner like mye for journalistikken som oss og at vi sammen kan utvikle Rjukan Arbeiderblad til å bli en enda bedre lokalavis. Mange karrierer har begynt hos oss.

Vi kan tilby en variert arbeidsdag i en utviklingsorientert og digital redaksjon i en av landets mest spennende kommuner, med sterk vekst innen reiseliv og ny industri. I tillegg har Tinn uante muligheter til fritidssysler i vill og vakker natur. Mer om det kan du lese her. Med vårt samfunnsoppdrag bidrar du med å utgjøre en forskjell i folks liv og i det lokale og landsdekkende demokratiet. Ansatte i Amedia opplever en høy grad av frihet. Det er et sterkt samhold og samspill hvor vi samarbeider, lærer, heier og bryr oss om hverandre.

Ser du at dette kan være den rette utfordringen for deg, så håper vi du raskest mulig tar kontakt med oss. Vi kan være behjelpelig med å formidle bolig. Ettersom avisen dekker et større nedslagsfelt må du ha førerkort og disponere egen bil. 

Ytterligere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ansvarlig redaktør Egil Stensrud, tlf. 95043675.

Send gjerne med relevante arbeidsprøver i søknaden. 

Tiltredelse: Etter avtale.

Søknadsfrist: 7 april, 2024.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS