Stillingsannonse:

Regjerings­advokaten søker kommunikasjons­ansvarlig

Søknadsfrist: 26. juni

Om arbeidsgiver

Regjeringsadvokaten er prosessfullmektig for departementene i rettssaker og gir råd til regjeringen og departementene i rettslige spørsmål. Hvert år fører kontoret flere hundre rettssaker på vegne av staten i sivile saker for nasjonale og internasjonale domstoler.
Embetet har i dag 50 advokater og ca. 20 administrativt ansatte. Vi legger stor vekt på å ha et godt og uformelt miljø, med åpne dører og mange faglige og sosiale møteplasser.

Vi søker etter en person til nyopprettet stilling som kommunikasjonsansvarlig.

De viktigste arbeidsoppgavene vil være å bistå advokatene i løpende rettssaker der det er aktuell eller potensiell medieinteresse, være bindeledd til klientenes kommunikasjonsavdelinger, utarbeide og gjennomføre kommunikasjonsstrategi for embetet, samt gjennomføre intern medietrening. Arbeidet krever forståelse for samspillet mellom juss, politikk og forvaltning, samt for de rettslige spørsmål sakene omhandler og de særlige hensyn som gjør seg gjeldende for staten som part i rettssaker.

Kvalifikasjonskrav

  • Minst ti års erfaring fra arbeid med medier og/eller kommunikasjon
  • Juridisk embetseksamen eller master i rettsvitenskap
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk
  • God digital kompetanse

Det vil bli lagt stor vekt på personlige egenskaper som evne til arbeide selvstendig og ta initiativ, evne til å samarbeide godt med andre internt og eksternt, ansvarsfølelse og effektivitet.

Vi tilbyr

Som statlig arbeidsgiver deltar Regjeringsadvokaten i inkluderingsdugnaden, og alle som er kvalifisert, er velkommen til å søke.

Lønn fastsettes nærmere etter erfaring og kvalifikasjoner, i spennet kr. 850.000 - 1.200.000.

Spørsmål om stillingen

Søknad sendes elektronisk via Jobbnorge. Vitnemål og relevante attester må følge søknaden.

Ved behov for nærmere opplysninger kan du kontakte regjeringsadvokat Fredrik Sejersted på fse@radv.no eller telefon 22 99 02 00.Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS