Stillingsannonse:

Pensjonistforbundet søker redaktør

Søknadsfrist: 31. juli

Om arbeidsgiver

Pensjonistforbundet er Norges største interesseorganisasjon for pensjonister og den ledende aktøren i norsk eldrepolitikk. Vi har 257 000 medlemmer spredt over hele landet. Pensjonistforbundet har i dag 35 ansatte og holder til i tidsriktige kontorlokaler meget sentralt i Oslo. Vi er en partipolitisk nøytral og livssynsåpen organisasjon.

Medlemsmagasinet PENSJONISTEN er med et opplag på 220 000 og 300 000 lesere landets desidert største eldremagasin. Pensjonisten henger naturlig sammen med Pensjonistforbundets handlingsprogram og mål og er en tydelig kanal for saker og temaer som er viktige for landets pensjonister. Pensjonisten redigeres i tråd med redaktørplakaten

Vil du bli Pensjonistens nye redaktør?

Visste du at du ikke trenger å være pensjonist for å jobbe hos oss?

Nei, faktisk kan du ikke være pensjonist - vi er som en hvilken som helst arbeidsplass med medarbeidere i alle aldre. Noen har med seg matpakke mens andre spiser i kantina, noen har småbarn og andre har fått livets dessert servert. Vi bor i blokker, hus og på båt (neida, det er det ingen som gjør), men felles for alle oss som jobber på denne vanlige arbeidsplassen er at vi jobber for å fremme pensjonistenes interesser.

Vår nåværende redaktør for medlemsbladet Pensjonisten blir selv pensjonist i løpet av første halvår 2025, og nå søker vi etter en engasjert og dyktig person som kan overta ansvaret for å lage landets beste eldremagasin! Du må ha en god penn og teft for hvilke saker og stoffområder som interesserer, engasjerer og er relevante for landets pensjonister.

Som redaktør vil du ha ansvar for å utgi og utvikle magasinets innhold og profil, og lede en redaksjon med dyktige frilansere og øvrige samarbeidspartnere. I redaktørstillingen inngår bl.a. budsjettansvar og utgivelse av medlemsbladet. Det er et tett samarbeid med grafiker, trykkeri, distribusjonsselskap og annonseselgere.

Du må ha god innsikt i norsk organisasjonsliv og samfunnsdebatt, med et særskilt blikk på den demografiske utviklingen og alt som berører en økende aldrende befolkning. Som redaktør får du følge den spennende utviklingen på nært hold sammen med Pensjonistforbundets administrasjon med kompetente fagfolk, forbundsledelse og aktive, engasjerte tillitsvalgte. 

Redaktøren har kontor i Pensjonistforbundets lokaler i Torggata 15 i Oslo, og er en viktig del av forbundets fagmiljø. 

Kvalifikasjoner

  • journalisthøyskolen eller tilsvarende, alternativt minimum bachelor innen samfunnsfaglige studieretninger
  • lang journalistisk erfaring, og gjerne erfaring som redaktør
  • relevant realkompetanse kan kompensere for utdanningskrav

Personlige egenskaper

Vår nye redaktør er god til å skape engasjement og begeistring og trives i samhandling med andre. Du er en dyktig redaktør og skribent som evner å få ut det beste i de rundt deg, kommuniserer klart og har et ønske om å kunne påvirke hverdagen til det bedre for landets pensjonister og uføre.

Vi tilbyr

  • en interessant og meningsfull stilling med betydning for en stor gruppe mennesker
  • varierte oppgaver i et inspirerende miljø med mye kunnskap og stort engasjement
  • hyggelige kollegaer og godt arbeidsmiljø
  • fleksitid og hjemmekontorordning
  • gode tariff-, pensjons-, og forsikringsordninger
  • konkurransedyktige lønnsvilkår
  • sommertid og kantineordning

Dette er en stilling for deg som liker å inspirere andre. Du vil få muligheten til å formidle viktige samfunnsspørsmål som angår en stor del av landets befolkning. For spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med rekrutteringsrådgiver
Sophia Walfridsson på epost: sophia.walfridsson@personalhuset.no.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i vårt rekrutteringssystem. Da an vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte. Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.


Søk på stillingen her


Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS