Stillingsannonse:

P4-nyhetene søker nyhetsanker

Søknadsfrist: 11. august

Om arbeidsgiver

Som Norges ledende kommersielle radiohus, representerer P4-gruppen mer enn bare lydbølger. Vi er en kraftpakke av kreativitet, innovasjon og solid forretningsdrift. Vår portefølje omfatter en rekke kanaler som P4 Radio Hele Norge, P5 Hits, P6 Rock, P7 Klem, P8 Pop, P9 Retro, P10 Country, P11 Dance og NRJ Norge.

Viaplay Group er Nordens ledende leverandør av underholdning. Vår Viaplay-strømmetjeneste er tilgjengelig i alle nordiske land, samt i Nederland. Vi driver også TV-kanaler i de fleste av våre markeder, i tillegg til de største radiostasjonene i Norge og Sverige.Våre talentfulle medarbeidere kommer på jobb hver dag med en felles lidenskap og et klart oppdrag om å underholde millioner av mennesker med vårt unike tilbud av lokalt relevant historiefortelling, som spenner over premium livesport, filmer, serier og musikk. Vårt mål er å drive vår virksomhet lønnsomt og ansvarlig, og levere bærekraftig verdi for alle våre interessenter

Viaplay Group er forpliktet til å jobbe for likestilling og mangfold og vi ønsker søknader fra alle kvalifiserte søkere, uavhengig av etnisitet, religion, alder, kjønn, seksuell legning og sivilstatus. Vi ønsker å sikre at din opplevelse av rekrutteringen er så god som den kan bli, så dersom du blir innkalt til intervju si fra dersom vi kan gjøre noen tilpasninger for deg.

Vil du jobbe sammen med noen av de beste på radionyheter i Norge?

P4-nyhetene søker nyhetsanker i fast stilling til vårt hovedkontor på Lillehammer.

P4-nyhetene har drevet med breaking news siden oppstarten i 1993, og P4 er fortsatt den eneste radiokanalen i Norge som bryter inn i sendingene dersom det skjer noe viktig. Vi holder folk oppdaterte fra klokka 06 om morgenen og fram til midnatt, på P4 og alle andre radiokanaler i P4-gruppen.

Vi er ute etter en journalist med erfaring fra eller stor interesse for radiomediet som ønsker å bli en del av en prisvinnende nyhetsredaksjon. Svært god allmennkunnskap og solid presseetisk forståelse er en forutsetning. I tillegg må du ha et meget godt muntlig språk og være god til å formidle. I P4-nyhetene leser vi ikke nyhetene, vi forteller dem.

Et høyt arbeidstempo med løpende deadlines må friste den som søker jobb hos oss. Her må du holde hodet kaldt når det koker og hele tiden formidle siste nytt; både fra et hektisk og et mindre hektisk nyhetsbilde.

Vi tilbyr solid opplæring og gode betingelser. Trivelige kolleger og et godt arbeidsmiljø kan vi også by på. Stillingen inngår i en turnus, med arbeid både tidlig morgen, dag, kveld og helg.

Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte nyhetsredaktør Marte Svarva på epost marte.svarva@viaplaygroup.com.

Vi behandler søknadene fortløpende fra begynnelsen av august. Siste frist for å søke er 11.august.

Grunnet personvernhensyn ønsker vi ikke motta søknader på mail

Søk på stillingen her


Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS