Stillingsannonse:

Oslo 20220321; Portretter av styret i Opplysningsvesenets fond; Situasjonsbilder

Opplysnings­vesenets fond søker kommunikasjons­rådgiver

Søknadsfrist: 16. juni

Om stillingen

Om arbeidsgiver

Opplysningsvesenets fond (OVF) er et statlig fond som forvalter eiendom og verdier som historisk har vært knyttet til prestegårdene i Norge. Gjennom 200 år har OVF bidratt til å utvikle lokalsamfunn i hele Norge.
OVF forvalter eiendom, kulturminner, naturressurser og kapital, og er blant de største grunneierene i landet.
Stortinget behandler våren 2024 regjeringens forslag om omdanning av OVF til et statlig aksjeselskap. Fondet har datterselskaper innenfor eiendom og fornybar energi.Les mer på www.ovf.no

Vi ser etter en driftig og engasjert kommunikasjonsrådgiver som trives i skjæringspunktet mellom kommersiell forretning, kulturhistorie og sosialt entreprenørskap.

Vi trenger deg som raskt kan sette deg inn i nye felt og saker, og hente ut og presentere rett budskap med et klart og tydelig språk. Det vil komme godt med hvis du har journalistisk erfaring og er god på nettverksbygging. Erfaring med planlegging og gjennomføring av arrangementer og prosjekter er også nyttig.

HR, kommunikasjon og bærekraft er organisert i samme avdeling, og internkommunikasjon skjer i samarbeid med HR. Kommunikasjonsenheten består i dag av tre kommunikasjonsrådgivere, i tillegg til leder.

Arbeidsoppgaver

Kommunikasjonsavdelingen samarbeider tett internt med hele organisasjonen og fordeler oppgaver og ansvar.
Vi har særlig behov for deg som har relevant erfaring og kan

  • kommunikasjon i digitale kanaler
  • planlegge og gjennomføre kommunikasjonsarrangementer
  • gi gode kommunikasjonsråd og bidra til klarspråk
  • utarbeide presentasjoner og rapporter
  • støtte i mediehåndtering

Kvalifikasjonskrav

Vår nye kollega har

  • Relevant utdannelse
  • God digital kompetanse
  • Erfaring med arbeid i digitale kanaler
  • Svært gode språkferdigheter og formidlingsevne, både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk

Det er fint om du har erfaring med prosjektledelse Vi trenger deg som tar initiativ, ser muligheter og liker å løse utfordringer.

Du må være en god lagspiller, dele kunnskap og bidra til godt arbeidsmiljø. Du har god vurderingsevne, og liker struktur og system og leverer godt på korte frister.

Vi tilbyr

Vi tilbyr fleksibel arbeidstid og arbeidssted, sentral beliggenhet og konkurransedyktige betingelser med gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Hos oss får du et tverrfaglig og godt arbeidsmiljø med viktige og spennende oppgaver i en virksomhet i stadig utvikling.

Våre verdier

Åpen, etterrettelig, fremtidsrettet og engasjert er våre verdier og noe du må kjenne deg igjen i. Som medarbeider i OVF forventes det at du skaper gode resultater, gode kundeopplevelser, godt arbeidsmiljø og at du bidrar til samhandling på tvers av hele konsernet.

Spørsmål om stillingen

Spørsmål til stillingen kan rettes til Torbjørn Ellingen, telefon 90 08 40 50 eller
Judy Velle Hafredal, telefon 916 53 531.

I OVF er vi opptatt av mangfold. Vi jobber for et inkluderende arbeidsliv og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av kjønn, funksjonsevne og kulturell bakgrunn. Vi bidrar i inkluderingsdugnaden og er med på å realisere regjeringen sitt mål om at 5 prosent av faste nyansatte i staten skal være personer med funksjonsnedsettelse og kandidater som av ulike årsaker ikke kan dokumentere en sammenhengende yrkeskarriere. Dersom du har behov for tilrettelegging, prøver vi å oppfylle dette så langt det lar seg gjøre. Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om funksjonsnedsettelse, innvandrerbakgrunn eller hull i CV-en kan bli brukt til statistikkformål.

Du kan be om å bli unntatt fra den offentlige søkerlisten. Dette må i så fall begrunnes. Vi kontakter deg dersom ønsket ditt ikke tas til følge


Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS