Stillingsannonse:

OA søker frontsjefer og reportere til sommervikariater

Søknadsfrist: 22. februar

Oppland Arbeiderblad (OA)

Er en ledende allmennkringkaster i Innlandet. Avisen dekker siste nytt og rapporterer i alle kanaler fra 14 kommuner fordelt på Gjøvik-regionen, Hadeland og Valdres. Hovedredaksjonen ligger i Gjøvik, en universitetsby i vekst og med sterke teknologimiljøer. OA har 55000 daglige lesere, en redaksjon på 30 og er en del av Amedia, landets største utgiver av lokale medier med 103 avistitler og mer enn 2,5 millioner daglige lesere.

Har du god nyhetsteft, er idérik og takler et høyt tempo?

Da trenger vi deg som sommervikar i vår redaksjon i sommer, enten i OAs hovedredaksjon, i datteravisen Toten Idag eller i Valdres.

Her kan du regne med utfordringer og variasjon i en spennende journalistisk hverdag.

Vi ser gjerne at du har journalistisk bakgrunn, digital forståelse og besitter evnen til å jobbe selvstendig. Behersker du sosiale medier og foto/video, er det et stort pluss.

Du må ha førerkort.

Vi har behov både journalister og frontsjefer. Vi trenger reportere innenfor både kultur, sport og allmenn nyhetsjournalistikk.

Våre sommervikarer vil gå inn i en turnus med tidlig-, dag, kvelds- og helgevakter. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, et godt arbeidsmiljø og dyktige kolleger.

Vi fikk Norsk Journalistlags pris for beste journalistikk i Innlandet i 2021 og 2022, hadde to Skup-nominasjoner i 2022 ble også nominert til MBLs pris for beste lokale undersøkende journalistikk

Vi holder til i nye, moderne lokaler i Gjøvik sentrum. Vi er opptatt av mangfold og ønsker velkommen reportere med ulik type bakgrunn.

Oppland Arbeiderblad AS er et selskap i Amedia. Les mer her om hvordan det å være ansatt i Amedia.

Kontaktpersoner

Erik Sønstelie, ansvarlig redaktør/daglig leder, [email protected], 905 48 977

Erik Børresen, nyhetsredaktør, [email protected], 952 45 997

Tor Arne Brekne, tillitsvalgt NJ, [email protected], 452 47 292

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS