Stillingsannonse:

NRK søker økonomijournalist

Søknadsfrist: 15. desember

NRKs økonomi- og politikkredaksjon søker en iderik kollega med formidlingsglede. 

NRK

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Vi jobber både med økonomi og politikk, men vi søker etter en kollega som har interesse for finans og er motivert for å løfte NRKs økonomijournalistikk.

Arbeidsoppgaver

Økonomi og politikkredaksjonen tilhører Nyhetsdivisjonen og er en fagredaksjon som jobber fram dagsordensettende saker i et hektisk nyhetsbilde. Det er en klar fordel hvis du har noe erfaring med nyhetsjournalistikk. Det er spennende om du også har annerledes yrkesbakgrunn, studier eller internasjonal erfaring enn de fleste i mediebransjen. Redaksjonen lager saker til nett, radio og tv, bidrar i ulike podkaster, live-sendinger og styrker andre innholdsmiljøer ved behov. Stillingen innebærer turnusarbeid.

Kvalifikasjoner

  • Kompetanse innenfor økonomifeltet
  • Interesse for dagsordensettende nyhetssaker
  • Journalistisk erfaring
  • God etisk forståelse
  • Flerkulturell kompetanse er en fordel

Personlige egenskaper

Vi søker kandidater som er nysgjerrige, iderike og liker å samarbeide i team.

Vi tilbyr

NRK er en attraktiv arbeidsplass med store og varierte karrieremuligheter internt. Vi har et mangfoldig og kompetent arbeidsmiljø, og folk trives i jobben i ulike livsfaser. Vi tilbyr en viktig jobb med å bidra til NRKs oppdrag om å opplyse, forklare og gi verdi til det norske samfunnet.

Kontaktpersoner: 

Kyrre Nakkim, redaksjonssjef Økopol,  91607122kyrre.nakkim@nrk.no

Sophie Elisabeth Lorch-Falch,  redaksjonsleder Økopol,  45511094sophie.elisabeth.lorch-falch@nrk.no

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS